Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2011 «Τυχεροί» ληστές – «άτυχοι» αστυνομικοί

«Τυχεροί» ληστές – «άτυχοι» αστυνομικοί

0

Μαριάννα Ξανθοπούλου
Marianaxan@yahoo.gr
 
 
 
 
Τύχη βουνό είχαν οι δύο ληστές που μέρα μεσημέρι του Σαββάτου 3Δεκεμβρίου λήστεψαν πρατήριο τσιγάρων της ΣΕΚΑΠ! Και έκαναν γερή «μπάζα» η «λεία» του ήταν37.500 ευρώ αλλά και έφυγαν ανενόχλητοι αφού ήταν άτυχη η ομάδα ΔΙΑΣπου στηνκαταδίωξή τους έπαθε …ατύχημα!
 
Ληστεία με κουκούλες…πιστόλι και μαχαίρι
Οι δύο ληστές φορώντας κουκούλες full face και γάντια, εισήλθαν στοπρατήριο τσιγάρων που βρίσκεται επί της οδού Ανδρέου Δημητρίου 136 –138, πουδιατηρεί   33χρονοςκάτοικος Ξάνθης.Εκείνη τη στιγμή στο κατάστημα υπήρχαν 4 πελάτες. Έβγαλαν πιστόλι καιμαχαίρι απειλώνταςτον καταστηματάρχη και τους πελάτες προκειμένου να μην αντιδράσουν,όπως καιέγινε.  Άνοιξαν τοσυρτάρι και αφαίρεσαντο ποσό των 37.500 σύμφωνα με εκτίμηση του καταστηματάρχη. Αμέσως μετάεπιβιβάστηκαν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα και διέφυγαν προς άγνωστηκατεύθυνση.
 
Ατύχημα της ομάδας ΔΙΑΣ την ώρα της καταδίωξης
Αμέσως μετά ειδοποιήθηκε η αστυνομία και δύο άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣπου ήταν εκεί κοντά επεχείρησαν καταδίωξη των ληστών. Όμως στην προσπάθειά τους να μην χάσουν ταίχνη τους μπήκαν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και στην οδό Ζαλόγγου ημοτοσικλέτα τους συγκρούστηκε με διερχόμενο επιβατικό αυτοκίνητο πουοδηγούσεμια νεαρή γυναίκα. Το αυτοκίνητο εξαιτίας της σύγκρουσης ανετράπη. Οιαστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έπεσαν στο οδόστρωμα. Η νεαρή γυναίκααπεγκλωβίστηκε από το αυτοκίνητο. Τραυματίστηκαν ελαφρά τόσο οι αστυνομικοί όσο και η νεαρήγυναίκα,μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτεςβοήθειες πήρανεξιτήριο. Αυτό το ατύχημα με υπαιτιότητα της ομάδας ΔΙΑΣ που ευτυχώςπροκάλεσεμόνο ελαφρούς τραυματισμούς ήταν η αιτία που χάθηκαν τα ίχνη των ληστώντηνκρίσιμη στιγμή.
 
Θα τους είχαν συλλάβει…
Όπως μας πληροφόρησε ο διευθυντής της αστυνομικής διεύθυνσης Ξάνθηςκ. Γιώργος Γκοδοσίδης οι αστυνομικοί ήταν άτυχοι καθώς αν δεν συνέβαινετοατύχημα θα τους είχαν συλλάβει. Η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα καιαξιοποιώντας πληροφορίες βρίσκεται στα ίχνη των ληστών. Την προανάκρισηδιενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2011
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Όλοι οι σταυροί των υποψηφίων στις εκλογές του Επιμελητηρίου

Μαριάννα Ξανθοπούλουmarianaxan@yahoo.gr  Με πλειοψηφήσαντα  τοσυνδυασμό «Επ…