Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα Γιάννης Αθανασιάδης: “Ξανθιώτες επιχειρηματίες ιδού ποιοι έχουν το θράσος και μιλούν…”

Γιάννης Αθανασιάδης: “Ξανθιώτες επιχειρηματίες ιδού ποιοι έχουν το θράσος και μιλούν…”

0

Δεν άφησε αναπάντητητην απάντηση Ανδρικόπουλου ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο ΕΒΕΞάνθης ΓιάννηςΑθανασιάδης και «στολίζει» ανάλογα τον Π. Ανδρικόπουλο, την παράταξηκαι τονανθυποψήφιο Στ. Μωραΐτη.
Ο Γ. Αθανασιάδης απότη φύση του ένας ευγενής άνθρωπος χαμηλών τόνων, τονίζει στην απάντησήτου ότιδιακατέχονται από θράσος για να μιλούν αυτοί που οδήγησαν το ΕΒΕ στηναπαξίωσηκαι ξεπεσμό ως θεσμό.
 
Το κείμενο τηςαπάντησης:
 
«Όταν ξεχνάς το ποιος είσαι, πουήσουν και που έφτασες… και πολύ περισσότερο τι ανέλαβες και τιπαραδίδεις,τότε δεν μπορεί, παρά να σε διακρίνει ένα μεγάλο θράσος!
Όταν μάλιστα ασχολείσαι με τακοινά και πολιτεύεσαι, τότε το πρόβλημα είναι ακόμη μεγαλύτερο και οπερίγελοςεπίσης χειρότερος!
Έτσι και η απελθούσα διοίκησηΑνδρικόπουλου, που μαζεύτηκε ως “κοπάδι” λόγω “κομματικήςνομιμότητας”, έχοντας εξαθλιώσει και απαξιώσει αυτά τα δέκα χρόνιαπαρουσίας της το Επιμελητήριο ως θεσμό και ως όργανο των επαγγελματιώντηςΞάνθης που το πληρώνουν, έχει το θράσος να μιλά σε άλλους για μιζέριακαιμεγαλοσυμφέροντα.
Προφανώς από το σπίτι του κουΑνδρικόπουλου, λείπουν πλέον οι καθρέφτες, γιατί του δημιουργούνψυχολογικόπρόβλημα.
Προφανώς ο κος Ανδρικόπουλος καιη κομματική του παρέα που λυμαίνονται τα του Επιμελητηρίου χρόνια τώραγια νακατέχουν μόνο και μόνο καρέκλες και αξιώματα – μάλλον αυτό και μόνο,τους κρατάψηλά στην κοινωνική βαθμίδα – βλέπουν ότι δεν έχει γυρισμό η κατρακύλατους καιβρίσκονται σε έναν μεγάλο πανικό.
Αλλά θα πρέπει να ξέρουν τα εξής:
-Το ποια συμφέροντα έχουνυπηρετήσει και μάλιστα με ευλάβεια όλα αυτά τα χρόνια, ο λαός τηςΞάνθης τοξέρει, το έχει μάθει και η δικαιοσύνη και σύντομα θα το ξέρουν καιοι…πέτρες.
-Η ιστορία του καθενός δενδιαγράφεται με εναλλαγές αξιωμάτων, αλλά με έργα, και από αυτάΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ηπαράταξη Ανδρικόπουλου, είτε τη διοικεί ο ίδιος, είτε ο ετερόφωτοςπάντα κοςΜωραϊτης.
-Η κατάντια του Επιμελητηρίουανήκει στους ίδιους και μόνο, την έχουν χρεωθεί και ο λαός της Ξάνθης,θα τουςδείξει το δρόμο που τους αξίζει με την καταψήφισή τους.
-Η τοπική οικονομία δεν αντέχειάλλο πολιτικά βαρίδια να την διοικούν, εξυπηρετώντας τις προσωπικές καιπολιτικέςτους ανασφάλειες.
Εμείς, που ήμασταν δυο, γίναμετρεις και τώρα χίλιοι δεκατρείς, ως Παράταξη “Για την Ξάνθη”, δενεκχωρούμε σε κανέναν το δικαίωμα να βυθίσει και άλλο την Ξάνθη και τηνοικονομία της, δεν δίνουμε σε κανέναν το δικαίωμα να μας συμπαρασύρειστονπροσωπικό και πολιτικό του βούρκο.
Δίναμε, δίνουμε και θα δίνουμετον αγώνα της επιχειρηματικής θωράκισης και αξιοπρέπειας, τηςανάπτυξης, τηςευημερίας, μα πάνω από όλα και της ανθρωπιάς, στοιχεία που είναιάγνωστα από το”ελιτίστικο” και “παρεΐστικο” “club” τηςπαράταξης των κων Ανδρικόπουλου και Μωραϊτη.
Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας,για να συμμαζέψουμε τα συντρίμμια που αφήνουν πίσω τους.
Δεν έχουμε χρόνο για ναασχοληθούμε μαζί τους άλλο, δίνοντας τους την ευκαιρία να επιβιώνουνεπικοινωνιακά.
Ο χρόνος για τον κάθεεπαγγελματία και την ευημερία του τόπου, έχει αξία και είναι χρήμα.
Από επαγγελματίες πολιτικούς,πολιτικάντηδες και αιώνιους παραγοντίσκους, από όλους αυτούς βυθίστηκεη χώρακαι ο τόπος.
Καιρός τους… να φύγουν…Όσογια το θράσος τους… ε… και αυτό έχει μείνει στην ιστορία, ως έναακόμηστοιχείο που τους διακρίνει!»

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΠΑΣΟΚ: Ο κ. Μητσοτάκης ζει σε εικονική πραγματικότητα

Για τετραπλάσιο ρυθμό αύξησης του πληθωρισμού των τροφίμων στην Ελλάδα συγκριτικά με την Ε…