Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2011 Βασιλόπιτα με τα παιδιά του Ψυχολογικού

Βασιλόπιτα με τα παιδιά του Ψυχολογικού

0

Ελένη Διαφωνίδου
elenidfn@yahoo.com
 
 
Σε μια ζεστή και φιλόξενηατμόσφαιρα που πάντα δημιουργούν οι μαθητές και εκπαιδευτές τουΨυχολογικούΚέντρου Ξάνθης πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιταςστην κεντρικήαίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών. Εκεί παραβρέθηκαν εκπρόσωποι τωντοπικών αρχών,ιδρυμάτων και συλλόγων, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων, καθώς καιπολλοί φίλοιτου Ψυχολογικού Κέντρου.
Οι μαθητές καθόταν όλοι μαζί σεένα στενόμακρο τραπέζι και μοίραζαν χαμόγελα σε όσους προσκεκλημένουςγνωστούςκαι φίλους ερχόταν κοντά για να τους χαιρετίσουν. Τα γλυκίσματα πουπροσφέρθηκαν παρασκευάστηκαν στο εργαστήρι ζαχαροπλαστικής τουΨυχολογικούΚέντρου και έγιναν με τη βοήθεια των παιδιών.
Την βασιλόπιτα ευλόγησε και έκοψεο Μητροπολίτης Ξάνθης και πρόεδρος ΔΣ του Ψυχολογικού Κέντρου κ.Παντελεήμων, οοποίος μετά την τελετή κοπής της πίτας ευχαρίστησε εκ μέρους τωνπαιδιών, τωνγονέων και των συνεργατών του Κέντρου όλους όσους παραβρέθηκαν στηνεκδήλωση.
«Το Ψυχολογικό Κέντρο με τηστήριξη της Πολιτείας, των τοπικών αρχών και φορέων και τη συνδρομή τωνεθελοντών και όλων όσων στέκονται δίπλα μας, συνεχίζει την πορεία τουπέρα καιέξω από την κρίση», σημείωσε ο κ. Παντελεήμων ενημερώνοντας ότι μέχριτώρα«έχουμε ανταποκριθεί στις οικονομικές μας υποχρεώσεις μέχρι και τοτέλος του2010, και η κατάσταση αποτιμάται ιδιαίτερα θετική, αν αναλογιστείκανείς τιςδυσκολίες που αντιμετωπίζουν άλλα ιδρύματα της χώρας». Συνέχισελέγοντας:«είμαστε αισιόδοξοι και βέβαιοι ότι  μετη στήριξή σας θα συνεχίσει το Ψυχολογικό Κέντρο το έργο του» καιεξέφρασε τηνκατανόησή του για την απαιτητική περίοδο προσαρμογής που περνά ηαυτοδιοίκησηλόγω της εφαρμογής του Καλλικράτη, σημειώνοντας ότι «γνωρίζουμε ότι δενέχουνξεκαθαριστεί τελείως ακόμη οι αρμοδιότητες». Ο κ. Παντελεήμων τόνισετέλος ότι:«κάνουμε ό,τι μπορούμε γιατί έχουμε υποχρέωση απέναντι σε αυτά ταπαιδιά, νατους δώσουμε χαρά και να τα βοηθήσουμε να αξιοποιήσουν τις δυνατότητεςπουέχουν για να καταφέρουν να βγουν στην αγορά εργασίας, κάποια από αυτά».
Τυχερός της φετινής χρονιάς ήτανο Θοδωρής, μαθητής του Ψυχολογικού Κέντρου που για πρώτη φορά κέρδιζετοφλουρί.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2011
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Όλοι οι σταυροί των υποψηφίων στις εκλογές του Επιμελητηρίου

Μαριάννα Ξανθοπούλουmarianaxan@yahoo.gr  Με πλειοψηφήσαντα  τοσυνδυασμό «Επ…