Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2011 Συνδικαλιστές της ΠΑΣΚ εναντίον ΠΑΣΟΚ

Συνδικαλιστές της ΠΑΣΚ εναντίον ΠΑΣΟΚ

0

Μαριάννα Ξανθοπούλου
marianaxan@yahoo.gr
 
 
Με μια ιδιαιτέρως σκληρή επιστολήπου προκαλεί αίσθηση για το περιεχόμενό της και τις εκφράσεις της,  δήλωσε παραίτηση από τιςτάξεις του ΠΑΣΟΚ, οσυνδικαλιστής της ΠΑΣΚ,  πρόεδροςτηςΠανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων υπαλλήλων, κ. Γιώργος Πετράκηςαποκηρύσσονταςτο μέχρι τούδε κομματικό του χώρο με τον οποίο και εκλέχτηκε. Τηνεπιστολήτου,  στην οποίααποκαλεί «έκτρωμα» τοσημερινό  ΠΑΣΟΚ καιδηλώνει: «συνεχίζουμε συντεταγμένα ως ΠΑΣΚ, για την ανατροπή της κυβέρνηση  σας», κοινοποίησε  προς τον Πρωθυπουργό καιΠρόεδρο του ΠΑΣΟΚΓιώργο Παπανδρέου και προς τις συνδικαλιστικές οργανώσεις.
 
ΠΑΣΚ VS ΠΑΣΟΚ
Ο κ. Πετράκης μιλώντας στο «Ε»και εξηγώντας τους λόγους της παραίτησής του σημείωσε ότι είναισυνειδησιακόπρόβλημα μετά και την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου και στην απόφαση αυτήκατέληξεμετά από περιοδεία που έκανε ως πρόεδρος της Π.Ο.Σ.Υ. στις πόλεις ανάτηνΕλλάδα και ήρθε σε άμεση επαφή με τα δυσβάστακτα οικονομικά βάρη πουσηκώνουνστις πλάτες του οι υπάλληλοι. Μάλιστα σημείωσε ότι δέχεται συγχαρητήριαμετάτην γνωστοποίηση της παραίτησης του, γεγονός που τον χαροποιείιδιαίτερα:«Ήθελα να φύγω με το κεφάλι ψηλά και να υπηρετήσω από ανεξάρτητη κίνησητασυμφέρονται των υπαλλήλων. Θεωρώ ότι η κατάσταση έχει φτάσει στοαπροχώρητο καιμετά και την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου περιμένουν και άλλα δεινά τουςυπαλλήλους. Πρέπει να ξεσηκωθεί ο κόσμος…δεν πάει άλλο. Παραιτήθηκαγιατί είχασυνειδησιακό πρόβλημα και δεν θέλω να είμαι συμμέτοχος σ’ αυτό τοχάλι….Θα δώσωτον εαυτό μου στον αγώνα για την ανατροπή αυτής της κυβέρνηση και τηςπολιτικής».
 
Η επιστολή παραίτησης του ΓιώργουΠετράκη
 
«Κύριε Πρόεδρε, μετά την ψήφισητου πολυνομοσχεδίου, παραδώσατε τη χώρα στο απόλυτο χάος!
Στο βωμό του Κεφαλαίου και τωνσυμφερόντων του, στη λογική που έχει να κάνει, ότι η ανάπτυξηπροϋποθέτειανθρώπινα πτώματα και όχι σεβασμό του ανθρώπου και των δικαιωμάτων του,υπηρετείτε με τον πιο αυταρχικό τρόπο το σχέδιο εξόντωσης του ελληνικούλαού.
Είστε πλέον υπόλογος τωνεγκληματικών νόμων που ψηφίζεται εσείς και οι υπόλοιποι 153 βουλευτέςτουΠΑΣΟΚ, απέναντι σε όλους τους Έλληνες, στους ανέργους, στουςεργαζόμενους,στους συνταξιούχους, στη νεολαία, στην Ελληνική Ιστορία! Τα λόγιαπεριττεύουνκαι οι πράξεις σας μιλάνε από μόνες τους.
Μεταξύ σοσιαλισμού καιβαρβαρότητας, διαλέξατε τη βαρβαρότητα στην πιο ακραία μορφή της.Καταθέτω  τηνπαραίτηση μου  ωςμέλος από αυτό το έκτρωμα που έχει μείνει και λέγεται σημερινόΠΑΣΟΚ!
Συνεχίζουμε συντεταγμένα ως ΠΑΣΚ,για την ανατροπή της κυβέρνηση  σας,  αγωνιζόμαστε για  τους εργαζόμενους, διεκδικούμε για το μέλλον των παιδιών μας.»  

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2011
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τα πράσινα άλογα

Έναςαπό τους πιοσυχνούς λεξιλογικούς μύθους σχετίζεται με την αρχαιοελληνική, δήθεν,προέλε…