Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2011 Συμβολική κατάληψη της Εφορίας από τις οργανώσεις του ΚΚΕ Συμβολική κατάληψη της Εφορίας από τις οργανώσεις του ΚΚΕ

Συμβολική κατάληψη της Εφορίας από τις οργανώσεις του ΚΚΕ Συμβολική κατάληψη της Εφορίας από τις οργανώσεις του ΚΚΕ

0

Ελένη Διαφωνίδου
elenidfn@yahoo.com
 
 
Σε συμβολική κατάληψη του κτιρίου της Εφορίας της Ξάνθης προχώρησαντα πρωί της Δευτέρας τα μέλη των οργανώσεων που πρόσκεινται στο ΚΚΕ. Ηαπόφασηελήφθη από τη Λαϊκή Επιτροπή της Ξάνθης και υλοποιήθηκε από μέλη τουΠΑΜΕ, τηςΠΑΣΕΒΕ, του ΜΑΣ και του συλλόγου Γυναικών.
«Αντιδρούμε στη νέα φοροληστεία και καλούμε τον κόσμο να οργανωθείκαι να αντισταθεί μαζικά στα νέα μέτρα του Μεσοπρόθεσμου», δήλωσε οΚώσταςΒογιατζής, εκπρόσωπος της τοπικής οργάνωσης, δίνοντας το στίγμα τηςκινητοποίησης. Ακόμη, ενημέρωσε και για την πρωτοβουλία του ΚΚΕ, πουσυγκεντρώνει τα εντάλματα της Ειδικής Εισφοράς Αλληλεγγύης για να ταπαραδώσειμαζικά, ως μέσο πίεσης και λαϊκής απάντησης στην επιδρομή τηςκυβέρνησης στοεισόδημα μισθωτών, ανέργων, συνταξιούχων, αγροτών καιμικροεπαγγελματιών.
 «Καλούμε τουςπολίτες μαζικάκαι οργανωμένα να μην πληρώσουν τα νέα χαράτσια, δεν είναι μόνο ότι οκόσμος δεθέλει να πληρώσει, είναι ότι δεν μπορεί», πρόσθεσε ο Κ. Βογιατζής.
Η κινητοποίηση ολοκληρώθηκε στις 11.30 το πρωί, οπότε και επετράπη ηείσοδος εργαζομένων και συναλλασσόμενων στο κτίριο της Α’ και Β’ ΔΟΥ.
Για την ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου με τα νέα φορολογικά μέτρα,στις 21 Σεπτεμβρίου, η Λαϊκή Επιτροπή Ξάνθης διοργανώνει συλλαλητήριοστις 7μ.μ. στην κεντρική Πλατεία της Ξάνθης.
Επιπλέον, στις 28 Σεπτεμβρίου καθορίστηκε από τις οργανώσεις του ΚΚΕημέρα μαζικής παράδοσης των ενταλμάτων στην Εφορία.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2011
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Όλοι οι σταυροί των υποψηφίων στις εκλογές του Επιμελητηρίου

Μαριάννα Ξανθοπούλουmarianaxan@yahoo.gr  Με πλειοψηφήσαντα  τοσυνδυασμό «Επ…