Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Κατήγγειλε ότι τη βίαζε ο πατέρας της επί δύο χρόνια

Κατήγγειλε ότι τη βίαζε ο πατέρας της επί δύο χρόνια

0

Ελένη Διαφωνίδου
elenidfn@yahoo.com
 
 
Ολομόναχη μετέβη στην αστυνομικήδιεύθυνση Ξάνθης 13χρονη, προκειμένου να καταγγείλει τον 36χρονο πατέρατης,ότι τη βίαζε επανειλημμένα επί 2 χρόνια! Οι αστυνομικοί της Ασφάλειαςτονσυνέλαβαν το πρωί της Τετάρτης και χθες οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα. Εντω μεταξύη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση της ΑΜΘ έχει αποστείλει ψυχολόγο γιαψυχολογικήυποστήριξη της κοπέλας.
Από το τμήμα Ασφαλείαςσχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό, ωστόσο κατά την προανάκριση ο36χρονος,αλβανικής καταγωγής, με 5ετη περίπου παραμονή στην Ελλάδα και διαμονήστηνπεδινή περιοχή της Ξάνθης, αρνήθηκε τις κατηγορίες και τις ανήγαγε σεμυθεύματα.
 
Τι είπε η 13χρονη
Η 13χρονη προσέφυγε μόνη της στηναστυνομία και κατέθεσε ότι ο πατέρας της τη βίαζε επανειλημμένα εδώ καιδύοχρόνια, ενώ η μητέρα της δεν προσέτρεξε ποτέ για βοήθεια διότι, όπωςεξήγησε,φοβάται και αυτή τον 36χρονο σύζυγό της.
 
Τι είπε ο ιατροδικαστής
Στις ιατρικές εξετάσεις πουπροέβη ο ιατροδικαστής δεν μπόρεσε να αποφανθεί ασφαλώς σχετικά με τοναν η13χρονη υπέστη βιασμό, καθώς η κοπέλα ανήκει στην κατηγορία τωνγυναικών πουγεννιούνται χωρίς παρθενικό υμένα κι έτσι τα αποτελέσματα δεν μπορούνναεξαχθούν με σιγουριά.
 
Συνεχίζει την έρευνα ηαστυνομία
Εν τω μεταξύ, η αστυνομία, λόγωτης συγκλονιστικής καταγγελίας και της ιδιαίτερης σοβαρότητας τουθέματος, αλλάκαι εξαιτίας των αποτελεσμάτων της ιατροδικαστικής έρευνας, ερευνάεπισταμένωςτην υπόθεση, προκειμένου να αναζητήσει χρήσιμα στοιχεία που θαεπιτρέψουν σεΕισαγγελέα και ανακριτή να καταλήξουν κατά πόσο ευσταθεί η κατηγορία.
Ενδέχεται σε αυτή τη διαδικασία ναφανεί ουσιαστική και η συνδρομή του ψυχολόγου, ο οποίος θα διαπιστώσειτησυναισθηματική και ψυχική κατάσταση της κοπέλας.
Ο 26χρονος οδηγήθηκε χθες στονΕισαγγελέα και μέχρι το Σάββατο θα απολογηθεί στον ανακριτή. 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο στο νομό Ξάνθης

Έσπασαν τη μπάρα στα διόδια της Μέστης για να ξεφύγουν Αυτοκίνητο έκλεψαν από την Ξάνθη δύ…