Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2011 Διήμερη επίσκεψη του Γ.Παπανδρέου στη Θράκη!

Διήμερη επίσκεψη του Γ.Παπανδρέου στη Θράκη!

0

Διήμερη επίσκεψη στη Θράκη θα πραγματοποιήσειτην Πέμπτη καιτην Παρασκευή ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Σύμφωνα μεπληροφορίες, οιοποίες όμως ακόμα δεν έχουν διασταυρωθεί, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί τοπρωί τηςΠέμπτης 17 Φεβρουαρίου στη Βύσσα, όπου σχεδιάζεται η κατασκευή τουφράχτη.
Την ίδια ημέρα θα επισκεφτεί και την Σαμοθράκη, όπου θαδιανυκτευρεύσει ενώ την επόμενη θα παραστεί στην ειδική συνεδρίαση τουΠεριφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, την οποία θα…..τιμήσει με τη συμμετοχή του. Τον πρωθυπουργό θα συνοδεύουν, σύμφωνα μεπληροφορίες, οι υπουργοί, Μιχάλης Τιμοσίδης, Γιάννης Μαγκριώτης, ΜιλέναΑποστολάκη, Γιώργος Πεταλωτής και Κώστας Σκανδαλίδης.
Η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑνατολικήςΜακεδονίας Θράκης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου καιώρα14:00, στην αίθουσα «Τερψιχόρη» του Ξενοδοχείο ARCADIA στην Κομοτηνή.
Θέμα της συνεδρίασης είναι «το Καλάθι Προϊόντων τηςΠεριφέρειας ΑΜ-Θ», με βασικό εισηγητή τον Υπουργό Αγροτικής ΑνάπτυξηςκαιΤροφίμων κ. Κώστα Σκανδαλίδη.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2011
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στο 40% ανήλθαν οι καισαρικές στο Νοσοκομείο Ξάνθης

Ελένη Διαφωνίδουelenidfn@yahoo.com Τη θέση του στην καισαρική τομή δίνει με σταθερή α…