Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2011 Ανοικτή Επιστολή Θανάση Μουσόπουλου

Ανοικτή Επιστολή Θανάση Μουσόπουλου

0

Προςτον κ. Δήμαρχο, προς τους  επικεφαλήςτων άλλων συνδυασμών και τουςδημοτικούς συμβούλους
Ένααπό τα ωραία επιτεύγματα της πόλης μας από την‘εποχή Αμοιρίδη’ είναι το Δημοτικό Ραδιόφωνο. Συχνά μέσα από τιςσυχνότητές τουακούγεται ή υποφώσκει μια διάθεση «Να κλείσει το Δημοτικό Ραδιόφωνο. Τιχρειάζεται ;». Για να είμαι ειλικρινής, αυτές οι απόψεις εναλλάσσονταικυρίωςστις αντιπαραθέσεις της πλειοψηφίας και της μείζονος μειοψηφίας.
Θαήθελα να καταθέσω και ως πολίτης αυτής της πόληςκαι ως ένας από τους παλαιότερους συνεργάτες και παραγωγούς τουΔημοτικούΡαδιοφώνου δύο ερωτήματα – θέσεις :
Α.Το Δημοτικό Ραδιόφωνο, δεν είναι μόνο οι 4υπάλληλοι που πληρώνει ο Δήμος, δηλαδή ο λαός της πόλης. Το ΔημοτικόΡαδιόφωνοφιλοξενεί πάνω από 30 παραγωγούς εκπομπών που καλύπτουν μεγάλο καιαξιόλογοποιοτικά μέρος του προγράμματος. Εκπομπές που φτάνουν μέσω Διαδικτύουσε όλοτον πλανήτη, καθιστώντας γνωστή την Ξάνθη για έναν ακόμη λόγο, τοΔημοτικό τηςΡαδιόφωνο.
Β.Οι παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου ορίζουνεκπροσώπους τους στο ΔΣ του Ραδιοφώνου, άξιους συμπολίτες μας τηςεμπιστοσύνηςκαι έγκρισης του Δημοτικού Συμβουλίου. Το παρόν και το προηγούμενοΔιοικητικόΣυμβούλιο του Ραδιοφώνου ομόφωνα αποφάσισε ότι «Δεν πρέπει να κλείσειτοΔημοτικό Ραδιόφωνο». Γιατί στο Δημοτικό Συμβούλιο άλλα υποστηρίζονται ;Δενέχουν εμπιστοσύνη στους ανθρώπους του Διοικητικού Συμβουλίου τουΡαδιοφώνου;
Είμαιβέβαιος για την ορθότητα των θέσεών μου καιτη νομιμότητα των ερωτημάτων  μου.
 
ΘανάσηςΜουσόπουλος
 
Ξάνθη,16 Μαΐου 2011

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2011
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δημιουργικά και οικονομικά Χριστούγεννα

Τα Χριστούγεννα καταφτάνουν και όσο κι αν είναι η ψυχολογία πεσμένηκαι τα οικονομικά στενά…