Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2011 ‘Σώστε τα 5 άγρια άλογα που απέμειναν απ ΄την αγέλη’!

‘Σώστε τα 5 άγρια άλογα που απέμειναν απ ΄την αγέλη’!

0

ΜαριάνναΞανθοπούλου
marianaxan@yahoo.gr
 
 
Νέεςκαταγγελίες κατέφτασαν στο «Ε» για το αποτρόπαιο έγκλημα των άγριωναλόγων στηνπεριοχή των Κομνηνών. Συγκεκριμένα κάτοικος της περιοχής,  ο οποίος θέλει ναδιατηρήσει την ανωνυμία του(τα στοιχεία του είναι γνωστά στο «Ε»)καταγγέλλει ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο από ομάδα 3 – 4 ατόμωνκατοίκων τηςπεριοχής για  εξολόθρευσηόλης της αγέληςπου αποτελούνταν από 16 άγρια άλογα!
 
Σκότωσαν10 άλογα απ’ την αγέλη!
Οκαταγγέλλων κάτοικος μας αποκαλύπτει ότι δεν είναι μόνο τρία ταδολοφονημέναάλογα που βρέθηκαν και το ένα νωρίτερα που η κτηνιατρική εκτίμησε ότιπέθανεαπό δυστοκία αλλά …10 συνολικά και ότι από την αγέλη των 16 αλόγωνέχουναπομείνει μόνο 5 άλογα και ένα πουλάρι! Τα υπόλοιπα 6 τα έχουν κρύψει ήέχουνκατασπαραχθεί από τα σκυλιά της περιοχής.
 
«Σώστετα…»
«Κάντεκάτι….θα τα σκοτώσουν κι αυτά! Είναι θέμα ημερών! Το μόνο που θέλωείναι ηπροστασία τους! Αν μπορέσει το δασαρχείο να τα διώξει απ’ την περιοχήπρος τοβουνό…Μόνο έτσι θα σωθούν», είναι η κραυγή αγωνίας ενός ανθρώπου πουαγαπά τηφύση και τα άλογα και  θεωρείανοσιούργημααυτό που έκαναν κάποιοι συγχωριανοί του.
«Τατρία άλογα που βρέθηκαν τα έκαναν καρτέρι τη νύχτα όταν πήγαν ναβοσκήσουν.Ήταν εν ψυχρώ δολοφονία. Πολλές φορές τα έχω δει και τα’χω ταΐσει! Δενμπορούννα λέγονται άνθρωποι αυτοί που τα σκότωσαν»!
 
Φονιάδεςαλόγων
Σύμφωναμε πληροφορίες μας η ομάδα που σύμφωνα με τον καταγγέλοντα ευθύνεταιγια τοέγκλημα είναι καλλιεργητές στην περιοχή. Τα άλογα κατέβηκαν απ’ τοβουνό γιαεξεύρεση τροφής…Έρχονται τη νύχτα τρώνε λίγο χορτάρι, πίνουν νερό και την ημέρα φεύγουν. Έτσι ηομάδα περιπολεί την νύχτα και τα σκοτώνει… Μάλιστα έχουν διαρρεύσει ότικαι ταάλλα δεν πρόκειται να τα’ αφήσουν ζωντανά! 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2011
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δημιουργικά και οικονομικά Χριστούγεννα

Τα Χριστούγεννα καταφτάνουν και όσο κι αν είναι η ψυχολογία πεσμένηκαι τα οικονομικά στενά…