Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2010 Υπαιθρίως ορκίστηκε ο δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Μύκης

Υπαιθρίως ορκίστηκε ο δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Μύκης

0

Ελένη Διαφωνίδου
elenidfn@yahoo.com
 
Στην αυλή του Γυμνασίου Σμίνθης, στην έδρα του συνενωμένου δήμουΜύκης που συμπεριλαμβάνει και τις τρεις κοινότητες του νομού Ξάνθης,ορκίστηκεο νέος δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο, περιτριγυρισμένοι από πλήθοςκόσμουπου παραβρέθηκε για να παρακολουθήσει την τελετή.
Μετά την θρησκευτική προσευχή, ο νέος δήμαρχος κ. Μουσταφά Τσουκάλκαι οι δημοτικοί σύμβουλοι ορκίστηκαν στο Κοράνι, απαγγέλλοντας τονόρκο πίστηςστην πατρίδα, υπακοής στο Σύνταγμα και εκτέλεσης των καθηκόντων τους μετιμιότητα και ευσυνειδησία.
Ο κ. Τσουκάλ πήρε το λόγο για να μιλήσει για τη νέα αρχή του δήμουΜύκης και για την ευθύνη που αναλαμβάνει η νέα ηγεσία του. Αφούχαιρέτησε καιευχαρίστησε για την παρουσία τους τον βουλευτή Ξάνθης κ. ΤσετίνΜάντατζη, τοναντιπεριφερειάρχη κ. Φώτη Καραλίδη και τους δημάρχους Αβδήρων καιΤοπείρου κ. ΒασίληΤσολακίδη και κ. Στέλιο Χατζηευαγγέλου αντιστοίχως, σημείωσε ότι ηημέρα τηςορκωμοσίας της νέας δημοτικής αρχής είναι ημέρα ευθύνης γι’ αυτήν:«βρισκόμαστεμπροστά σε πολλές προκλήσεις και δυσκολίες κατά τον ίδιο τρόπο πουβρίσκεταιολόκληρη η χώρα μαζί. Κι εμείς θα παλέψουμε για να βγούμε νικητές καιναμειώσουμε τις συνέπειες της κρίσης. Θα είμαστε εδώ για να αγωνιστούμεγια όλουςτους δημότες και για τον τόπο μας».
Καλωσορίζοντας τις γειτονικές κοινότητες που πλέον αποτελούν κομμάτιτου δήμου διαβεβαίωσε ότι: «κι εκείνους τους δημότες ότι θα είμαστε στοπλευρότους παρόλες τις ανάγκες και τα προβλήματά τους».
Τέλος, έδωσε τη βασική αρχή που θα διέπει το πνεύμα της δημοτικήςαρχής, αναφέροντας: «στην προσπάθειά μας θέλουμε από όλουςεποικοδομητικές προτάσειςπροκειμένου να λύσουμε προβλήματα και να θέσουμε τις βάσεις για τηνανάπτυξητης περιοχής μας. Λάθη θα υπάρξουν, θα δεχτούμε και τις διαφωνίες, όμωςόλοι θαπρέπει να είμαστε ενωμένοι και άρα δυνατοί προκειμένου νααντιμετωπίσουμε απόκοινού τα προβλήματα του τόπου μας. Με πνεύμα ενότητας και συνεργασίαςθα τακαταφέρουμε. Να είστε βέβαιοι ότι θα κάνουμε το καλύτερο».
Έπειτα δέχθηκε ευχές από τους παρευρισκόμενους, συνδημότες του καιμη κι «έπεσαν οι υπογραφές» από μέρους του συνόλου των δημοτικώνσυμβούλωνπροκειμένου να ολοκληρωθεί η επίσημη διαδικασία και στη συνέχεια όλοικεράστηκαν από το μπουφέ που στήθηκε στην αυλή του σχολείου.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2010
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ισχύει για ένα ακόμη μήνα η περαίωση

Ανάσα για τους επαγγελματίες που έχασαν την περαίωση – το φορολογικό κλείσιμο των βιβλίων …