Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2010 Βατοπέδιο: Διερεύνηση τυχόν ευθυνών των Σ. Ξυνίδη, Γ. Πεταλωτή ζητεί η ΝΔ

Βατοπέδιο: Διερεύνηση τυχόν ευθυνών των Σ. Ξυνίδη, Γ. Πεταλωτή ζητεί η ΝΔ

0

 Να προβεί άμεσα στιςνόμιμες ενέργειες για τη διερεύνηση ευθυνών του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ κ.ΣωκράτηΞυνίδη, και του εκπροσώπου της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ κ. ΓιώργουΠεταλωτή, γιατην υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου ζητεί από τον Εισαγγελέα του ΑρείουΠάγου κ.Τέντε η ΝΔ.
Όπως αναφέρει σε δήλωσή της η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίαςκαι μέλος της Προκαταρκτικής Επιτροπής για το Βατοπέδι, ΕλίζαΒόζεμπεργκ,«εχοντας εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη, ζητούμε από τονΕισαγγελέα τουΑρείου Πάγου κ. Τέντε να προβεί άμεσα στις νόμιμες ενέργειες για τηδιερεύνησηευθυνών πρώτον, του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ κ. Σωκράτη Ξυνίδη, που με τηνψήφο του,το 2000, συνέβαλε στον πρώτο αποχαρακτηρισμό δημόσιας γης και παράδοσηςτηςστην Ι.Μ. Βατοπεδίου. Δεύτερον, του εκπροσώπου της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚκ.Γιώργου Πεταλωτή, ο οποίος κατά παραβίαση της μυστικότητας τηςσυνεδριάσεως τουΠρωτοδικείου της Ροδόπης γνώριζε την απόφαση πριν από την έκδοσή της».
«Ίσως, έτσι αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι της σκευωρίαςτου ΠΑΣΟΚ», καταλήγει η κ. Βόζεμπεργκ.
 
Σ. Ξυνίδης: Το ίδιοανέκδοτο δύο φορές
«Το ίδιο ανέκδοτο δύο φορές! Η Νέα Δημοκρατία αποδεικνύειπόσο απελπισμένα εγκλωβισμένη είναι», σχολίασε ο γραμματέας ΕθνικούΣυμβουλίουτου ΠΑΣΟΚ, Σωκράτης Ξυνίδης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2010
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Επιτέλους χιόνια!

Το έστρωσε για τα καλά στα ορεινά του νομού μας, όπου οι χιονοπτώσεις ήταν έντονες το πρωί…