Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2010 Το Γηροκομείο και η Ξάνθη υποδέχονται τον Αλκίνοο Ιωαννίδη

Το Γηροκομείο και η Ξάνθη υποδέχονται τον Αλκίνοο Ιωαννίδη

0

Ελένη Διαφωνίδου
elenidfn@yahoo.com
 
Σήμερα, Τετάρτη 30 Ιουνίου, υποδέχεται το Γηροκομείο και ηΞάνθη τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, ο οποίος θα τραγουδήσει στο υπαίθριοαμφιθέατρο(πίσω από την ‘Ξανθίππη’) στις 9 το βράδυ και σε περίπτωση κακοκαιρίαςστοΔημοτικό Αμφιθέατρο, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για τουςτρόφιμους τουΓηροκομείου και για τη νέα πτέρυγα 10 δωματίων που θα κατασκευαστεί στοοικόπεδο δίπλα από το κτίριο του Γηροκομείου που πρόσφατα αποκτήθηκεγια ναστεγάσει τα άτομα που χρειάζονται περισσότερη βοήθεια.
Την προσπάθεια του Γηροκομείου έχει αγκαλιάσει καταρχάς η κ.Βούλα Αντωνιάδου με το ‘Βόρειο Ήχο’ και οι Γυναίκες Χωρίς Σύνορα, πουέχουναναλάβει και τη διοργάνωση της συναυλίας, ο δήμος Ξάνθης αναλαμβάνονταςτηνηλεκτρονική εγκατάσταση, καθώς και ο Ερυθρός Σταυρός που συνδράμει στηνπώλησητων εισιτηρίων και τη λειτουργία του εκδοτηρίου στο ισόγειο της ΣτέγηςΓραμμάτων και Καλών Τεχνών.
Για την κ. Βιβή Στυλιανίδου, την πρόεδρο του Γηροκομείου καιβασικό μοχλό του Ιδρύματος για 44 ολόκληρα χρόνια το στοίχημα είναι σ’αυτή τηνπροσπάθεια να συνδράμουν όλοι οι ξανθιώτες, έτσι ώστε στη συναυλία ναμηνυπάρχουν άδειες καρέκλες που να υποδηλώνουν ότι η προσφορά τουκαλλιτέχνηστάθηκε εις μάτην. Γι’ αυτό και απευθύνει έκκληση προς όλους τουςσυμπολίτες νασταθούν αρωγοί στους ανθρώπους της δεύτερης ηλικίας και στο Γηροκομείο,έτσιώστε το τελευταίο να μπορέσει να σταθεί αξιοπρεπώς στη δωρεά τουΑλκίνοουΙωαννίδη.
Εισιτήρια μπορεί να προμηθευτεί ο καθένας από το εκδοτήριοσήμερα καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας, αλλά και στην είσοδο τουυπαίθριουαμφιθεάτρου πριν την έναρξη της συναυλίας. Το εισιτήριο είναι 20 ευρώγια τουςενήλικες και 15 ευρώ μαθητικό- φοιτητικό, έτσι όπως διαμορφώθηκε μετάαπόσυνεκτίμηση παραγόντων όπως το κύρος του καλλιτέχνη, οι ανάγκες τουΓηροκομείουκλπ.
Πάντως, η κ. Στυλιανίδου αναφέρει ότι «η μόνη οικονομική μαςυποχρέωση είναι το δάνειο των 270.000 ευρώ που αναγκαστήκαμε να πάρουμεγια τηναγορά του οικοπέδου, κι αυτό μας γονατίζει, κατά τα άλλα το Γηροκομείοδενπάσχει, ούτε κινδυνεύει να κλείσει όπως ακούστηκε».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2010
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με στόχο το «μπλοκάρισμα» στην ανεργία

Τάξη στον τομέα της εργασίας σε μια εποχή αυξανόμενης ανεργίας επιχειρεί να βάλει το υπουρ…