Θρίλερ με την υποψηφιότητα Παυλίδη

0

Μαριάννα Ξανθοπούλου
marianaxan@yahoo.gr
 
 
&nbspΈντονη φημολογία αναπτύχθηκε χθες αναφορικα με την υποψηφιότητα του νομάρχη κ. Γιώργου Παυλίδη. Αφορμή δόθηκε από δημοσίευμα σε Blog της Κομοτηνής σύμφωνα με το οποίο από το πρωί ο Παυλίδης, φέρεται να ενημερώνει τους νομαρχιακούς του συμβούλους, ότι του δόθηκε το «πράσινο φως» ώστε να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη! ;
Έντονη φημολογία αναπτύχθηκε χθες αναφορικα με τηνυποψηφιότητα του νομάρχη κ. Γιώργου Παυλίδη. Αφορμή δόθηκε απόδημοσίευμα σε Blog τηςΚομοτηνής σύμφωνα με το οποίο από το πρωί ο Παυλίδης, φέρεται να ενημερώνει τους νομαρχιακούς τουσυμβούλους, ότιτου δόθηκε το «πράσινο φως» ώστε να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης στηνΑνατολική Μακεδονία και Θράκη!
 
Θρίλερ με τηνυποψηφιότητα Παυλίδη
Μάλιστα σημειώνεται ότι «το προβάδισμα για την υποψηφιότητατο είχε πάρει ο Γιώργος Παυλίδης εδώ και λίγες εβδομάδες, μετά τηνεπιστολή πουαπέστειλαν στον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, οι νομάρχες των νομώνΔράμας,Καβάλας, καθώς και ο υπερνομάρχης, όπου εξηγούσαν τους λόγους για τουςοποίουςΈντονη φημολογία αναπτύχθηκε χθες αναφορικα με την υποψηφιότητα του νομάρχη κ. Γιώργου Παυλίδη. Αφορμή δόθηκε από δημοσίευμα σε Blog της Κομοτηνής σύμφωνα με το οποίο από το πρωί ο Παυλίδης, φέρεται να ενημερώνει τους νομαρχιακούς του συμβούλους, ότι του δόθηκε το «πράΈντονη φημολογία αναπτύχθηκε χθες αναφορικα με την υποψηφιότητα του νομάρχη κ. Γιώργου Παυλίδη. Αφορμή δόθηκε από δημοσίευμα σε Blog της Κομοτηνής σύμφωνα με το οποίο από το πρωί ο Παυλίδης, φέρεται να ενημερώνει τους νομαρχιακούς του συμβούλους, ότι του δόθηκε το «πράσινο φως» ώστε να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη! σινο φως» ώστε να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη! πρέπει ο Ξανθιώτης πολιτικός να πάρει το χρίσμα της ΝΔ για τηνΠεριφέρεια».
Η φημολογία εντάθηκε και από δημοσίευμα της εφημερίδας«Καθημερινή» στο οποίο αναφέρεται ο νομάρχης κ. Παυλίδης συγκαταλέγεταισ’αυτούς που πιθανόν να υποστηριχτούν από την Ν.Δ. για την περιφέρεια ΑΜΘ.
 
Τα διαψεύδει μετ’επιτάσεως ο νομάρχης
Το «Ε» απευθύνθηκε στον κ. Παυλίδη θέτοντάς του υπ’ όψιν τοδημοσίευμα του Blog. Ο κ. Παυλίδης διέψευσεκατηγορικάτο αναρτημένο δημοσίευμα, τονίζοντας μετ’ επιτάσεως ότι έχει ν’ανακοινώσει θατο ανακοινώσει ο ίδιος και ότι κάτι τέτοιο δεν υφίσταται. Μίλησεμάλιστααπαξιωτικά για τις όλες τις κατά καιρόν δημοσιεύσεις του συγκεκριμένου Blog που τοναφορούν.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2010
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Επιτέλους χιόνια!

Το έστρωσε για τα καλά στα ορεινά του νομού μας, όπου οι χιονοπτώσεις ήταν έντονες το πρωί…