Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2010 Σήκωσε το γάντι ο διευθυντής του Επιμελητηρίου

Σήκωσε το γάντι ο διευθυντής του Επιμελητηρίου

0

Μαριάννα Ξανθοπούλου
marianaxan@yahoo.gr
 
 
 
Έσπασε τη σιωπή του, των προηγούμενων ημερών, ο Διευθυντήςτου ΕΒΕ Ξάνθης, κ. Χατζόπουλος Δημήτριος και αντιδρώντας άμεσα σεπρωτοσέλιδορεπορτάζ του «Ε» με τίτλο: «Αβάσταχτη ελαφρότητα» στο Επιμελητήριο» μαςέστειλεμια επιστολή επιχειρώντας ν’ αντικρούσει όλα τα επιχειρήματα πουεκτίθενται στορεπορτάζ καθώς και τους ισχυρισμούς του προέδρου κ. Ανδρικόπουλου οοποίοςδιατείνεται ότι μόνο ο κ. Χατζόπουλος έχει έννομο συμφέρον να χαθεί ηκασέτα.Σηκώνει το γάντι ο κ. Χατζόπουλος και το πετά στον κ. Ανδρικόπουλοαφήνοντας ναεννοηθεί ότι ο κ. Ανδρικόπουλος και κάποιοι άλλοι προφανώς έχουν λόγους  να χαθεί η κασέτα γιατίεκτίθενται από τιςτοποθετήσεις τους και όχι ο ίδιος. Ισχυρίζεται ότι ήταν παρών στησυνεδρίασητης Διοικούσας Επιτροπής και ότι ήταν αυτός που επέμενε ναμαγνητοφωνηθεί ησυνεδρίαση παρότι δεν το συνηθίζουν στο Επιμελητήριο και ότι επιπλέοντιςεισηγήσεις του τις είχε καταθέσει γραπτώς στην γραμματέα τηςΔιοικητικήςΕπιτροπή. Συνεπώς καταλήγει, δεν είχε κανένα λόγο να εξαφανίσει την  κασέτα. Τέλος σ’ ότι αφορά το θέμα για την απολογία του μετά απόεντολή τουπροέδρου τονίζει ότι όλα είναι σε επίπεδο κουτσομπολιών και ότι ο ίδιοςδενγνωρίζει τίποτε, ισχυριζόμενος ότι η εν λόγω κασέτα αφορά τη συνεδρίασητηςΔιοικούσας επιτροπής. Αυτό που πλέον είναι ορατό είναι μια βαθιά ρήξημεταξύτου προέδρου και του διευθυντή στο Επιμελητήριο και δεν είναι γνωστό τιθ’επακολουθήσει.
 
Τι ισχυρίζεται οΔιευθυντής του Επιμελητηρίου Ξάνθης κ. Χατζόπουλος
  «Ξάνθη, 14Δεκεμβρίου 2010
ΠΡΟΣ:
Τον Εφημερίδα Εμπρός
«Στο φύλλο της εφημερίδας σας της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου 2010υπάρχει άρθρο σχετικό με την υπεξαγωγή κασέτας της συνεδρίασης τηςΔιοικητικήςΕπιτροπής του Επιμελητηρίου Ξάνθης.
Επειδή υπάρχουν σχόλια από την εφημερίδα σας για τοπεριστατικό που δεν αποδίδουν την αλήθεια, αλλά και σχόλιο του ΠροέδρουτουΕπιμελητηρίου Ξάνθης, «Ποιος άλλος εκτός από τον ίδιο τον Διευθυντήείχε έννομοσυμφέρον να εξαφανιστεί η κασέτα», σχόλια σχετικά με απόφαση τουΔιοικητικούΣυμβουλίου του Επιμελητηρίου Ξάνθης και σχόλια για κλήση μου σεαπολογία απότον Πρόεδρο, για την αποκατάσταση της αλήθειας σας παραθέτω ταπραγματικάπεριστατικά:
Η εν λόγω κασέτα αφορά τη μαγνητοφώνηση της συνεδρίασης19/6-12-2010 της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Ξάνθης στηνοποίαήμουν παρών και όχι κάποιας άλλης συνεδρίασης της Διοικητικής ΕπιτροπήςτουΕπιμελητηρίου Ξάνθης στην οποία ήμουν απών, ή σε συνεδρίαση τουΔιοικητικούΣυμβουλίου του Επιμελητηρίου Ξάνθης.
Οι συνεδριάσεις της Διοικητικής Επιτροπής του ΕπιμελητηρίουΞάνθης με απόφαση του εν λόγω οργάνου δεν μαγνητοφωνούνται, σεπεριπτώσεις πουαυτό ζητηθεί από κάποιο μέλος της Διοικητικής Επιτροπής τουΕπιμελητηρίουΞάνθης αποφασίζεται να μαγνητοφωνηθεί ή όχι κάποια συγκεκριμένησυνεδρίαση,όπως π.χ. της συνεδρίασης 11/28-6-2010 της Διοικητικής Επιτροπής τουΕπιμελητηρίου Ξάνθης.
Στην συνεδρίαση 19/6-12-2010 της Διοικητικής Επιτροπής τουΕπιμελητηρίου Ξάνθης εγώ πρότεινα, κάτι το οποίο και αποδέχθηκαν ταμέλη τηςΔιοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Ξάνθης, να μαγνητοφωνούνταιπλέον οισυνεδριάσεις της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Ξάνθης, γιαλόγους οιοποίοι είναι προφανείς.
Γιατί λοιπόν εγώ που ζητώ να μαγνητοφωνούνται πλέον οισυνεδριάσεις της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Ξάνθης, να έχωκάποιολόγο να εξαφανίσω τη συγκεκριμένη κασέτα, μήπως κάποιοι εκτέθηκαν μετιςτοποθετήσεις τους στην συγκεκριμένη συνεδρίαση και θέλησαν με αυτόν τοντρόπονα καθαρίσουν;
Γιατί οι δικές μου εισηγήσεις στην συγκεκριμένη συνεδρίαση19/6-12-2010 της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Ξάνθης, ήτανγραπτέςκαι δόθηκαν άμεσα στη γραμματέα της Διοικητικής Επιτροπής τουΕπιμελητηρίουΞάνθης.
Όσο αφορά αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου τουΕπιμελητηρίου σχετικά με επικρίσεις στο πρόσωπό μου ή απολογία μου,πρέπει ναξέρετε ότι εκτός από «κουτσομπολιά» και «διαρροές», τα οποία αποτελούνόπωςφαίνεται πάγια τακτική κάποιων, τίποτε συγκεκριμένο δεν υπάρχει που ναγνωρίζω.
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ
ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ»

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2010
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

1.000 δενδρύλλια για πράσινα μπαλκόνια

Μαριάννα Ξανθοπούλουmarianaxan@yahoo.grΤον στόχο «πράσινη πόλη» με «πράσινα μπαλκόνια», θέ…