Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2010 Πυροβόλησε τον κουνιάδο του για οικονομικές διαφορές

Πυροβόλησε τον κουνιάδο του για οικονομικές διαφορές

0

Μαριάννα Ξανθοπούλου
Marianaxan@yahoo.gr
 
 
Προφανώς δεν ήταν αρκετά …καραμπινάτη η επιχειρηματολογία του καιαποφάσισε να λύσει τη διαφορά του με τον κουνιάδο του με την …καραμπίνα!
Έτσι τον πυροβόλησε δυο φορές με την κυνηγετική του καραμπίνα πουκατείχε νόμιμα όμως ευτυχώς χωρίς να τον τραυματίσει.
 
Αναστατώθηκε η Ποταμιά…
…το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου και ώρα 13:40 από τους πυροβολισμούς του32χρονου που κατέφυγε στη λύση της καραμπίνας να πείσει για το δίκιοτου …Ηδιαφορά του δράστη (γαμπρού) και του παρ’ ολίγον θύματος (κουνιάδου)συνομήλικου του, οικονομικού περιεχόμενου. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία τηςΓενισέαςπου συνέλαβε τον 32χρονο δράστη.
 
Του κατέσχεσαν όλα τα… κυνηγετικά του είδη
Οι αστυνομικοί επίσης έκαναν αυτοψία στο χώρο που εκτυλίχθηκε ησκηνή και όπου βρέθηκαν δύο κάλυκες από κυνηγετικάφυσίγγια των 12 cal.Κατέσχεσαν επίσης και 82 κυνηγετικά φυσίγγια καθώς και ένα κυνηγετικό όπλο (δίκαννο) που επίσης οδράστης κατείχε νόμιμα. Το αστυνομικό τμήμα Γενισέας διενεργείπροανάκριση ενώο δράστης με την δικογραφία που σχηματίστηκε εναντίον του  θα προσαχθεί ενώπιον τουκ. ΕισαγγελέωςΠρωτοδικών Ξάνθης.
Επιπλέον το Αστυνομικό Τμήμα Γενισέας έχει προβεί στην ανάκληση τωνκατεχομένων αδειών  κατοχήςκυνηγετικώνόπλων του δράστη, ο οποίος και αντιμετωπίζει κατηγορία απόπειραςανθρωποκτονίας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2010
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αγαπάς την Ελλάδα; Απόδειξη!

Επαναφέρει το μέτρο των αποδείξεων η κυβέρνηση και προκειμένου να ελέγξει τη φοροδιαφυγή κ…