Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2010 Πήγαν για λεφτά και έφυγαν… μ’ ένα laptop

Πήγαν για λεφτά και έφυγαν… μ’ ένα laptop

0

Μαριάννα Ξανθοπούλου
marianaxan@yahoo.gr
 
 
 
Καθημερινό φαινόμενο και στην ημερήσια διάταξη της αστυνομικήςδιεύθυνσης Ξάνθης έχουν γίνει οι διαρρήξεις. Δεκαπέντε μέρες μετά τηδιάρρηξητου κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της πόλης νέα διάρρηξη και λίγο πιο κάτωσυνέβητο βράδυ της Τετάρτης 24 Νοεμβρίου. Συγκεκριμένα άγνωστοι διέρρηξαν 2γραφείατης Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, του ΙΓΜΕ καθώς και ιδιωτικό γραφείο πουστεγάζονται  στοντρίτο όρο του κτιρίουτης πρώην ΜΕΞ στην οδό Μπρωκούμη 30.
 
Πήγαν για λεφτά όμως …ατύχησαν!
Έκπληκτοι οι υπάλληλοι του τρίτου ορόφου όταν το πρωί που πήγαν στιςδουλειές τους αντίκρισαν τις πόρτες των γραφείων τους …ορθάνοιχτες καιπαντούεμφανή τα σημάδια των απρόσκλητων επισκεπτών της νύχτας! Γραφεία άνωκάτω φάκελοιπεταμένα συρτάρια ανοιχτά…Άμεσα ειδοποίησαν την αστυνομία και από τοπρωί ήτανεκεί το τμήμα εγκληματολογικών ερευνών, ερευνώντας για τυχόναποτυπώματα καιάλλα στοιχεία.
 
Έφυγαν παίρνοντας ένα παλιό laptop.
 Ο προϊστάμενος τηςΔευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Παπαδόπουλος μιλώντας στο «Ε» σημείωσεότι στοντρίτο όρο στεγάζεται το γραφείο του σχολικού συμβούλου και το γραφείοτουυπεύθυνου πληροφορικής. Σ’ αυτά τα δύο γραφεία έγινε διάρρηξη και τομόνο πουπήραν οι διαρρήκτες ήταν ένα παλιό laptop.
Ο κ. Επιτρόπου διευθυντής του ΙΓΜΕ Ξάνθης επεσήμανε ότι έσπασαν τιςπόρτες  και τα δικάτους γραφεία  ψάχνονταςπιθανότατα για χρήματα καθώςυπάρχει λογιστήριο στο ΙΓΜΕ αλλά και χρηματοκιβώτιο όμως ατύχησαν γιατίπουθενάδεν υπήρχαν χρήματα.
 
Χρήστες, οι διαρρήκτες εκτιμά η αστυνομία
Επίσης άνοιξαν και ένα αρχιτεκτονικό γραφείο που στεγάζεται στονίδιο όροφο.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστεςήταν χρήστες ναρκωτικών που έψαχναν για χρήματα. Αίσθηση πάντωςπροκαλεί τογεγονός ότι οι δράστες επέλεξαν τον τρίτο όροφο και όχι τα δύοκαταστήματα πουβρίσκονται στο ισόγειο του κτιρίου.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2010
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυξάνουν οι «μπατακτσήδες» στην εξόφληση κοινοχρήστων

Ελένη Διαφωνίδουelenidfn@yahoo.comΑποκαλυπτικά τα στοιχεία του αθηναϊκού Τύπου σχετικά με …