Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2010 Στυλιανίδης- Πούλιος: «δε χαλαρώνουμε ούτε λεπτό!»

Στυλιανίδης- Πούλιος: «δε χαλαρώνουμε ούτε λεπτό!»

0

ΕλένηΔιαφωνίδου
elenidfn@yahoo.com
 
 
Μία ανατρεπτική,ομολογουμένως, εξέλιξη ζει από το βράδυ της Κυριακής η Ξάνθη, που γιαπρώτηφορά βλέπει την εκλογή της δημαρχίας να πηγαίνει σε δεύτερη Κυριακή, μετονΜιχάλη Στυλιανίδη ωστόσο να διατηρεί ισχυρό προβάδισμα 12 ποσοστιαίωνμονάδωνπερίπου. Ο σημερινός δήμαρχος Μιχάλης Στυλιανίδης από το γραφείο τουστοδημαρχείο την ημέρα της ονομαστικής του εορτής, δήλωσε στο «Ε»αισιόδοξος,τονίζοντας όμως ότι καμία μάχη δεν είναι δεδομένη και γι’ αυτό ο αγώναςθασυνεχιστεί μέχρι τέλους. Συμπλήρωσε ωστόσο, ότι « η διαφορά είναιμεγάλη και τοαποτέλεσμα θα δικαιώσει και το έργο και την προσπάθεια». Εξήγησε ότι τοποσοστόπου συγκέντρωσε ο συνδυασμός του αντανακλά τη διατήρηση τηςεμπιστοσύνης τωνπολιτών στο πρόσωπό του και τους συνεργάτες του και κάλεσε τον κόσμο ναψηφίσειτην ερχόμενη Κυριακή, για να μην καταγραφούν ξανά τόσο υψηλά ποσοστάαποχής.Θύμισε δε ότι, αν μη τι άλλο, πρόκειται για «υποχρέωση» των πολιτών πουδενπρέπει να λησμονείται περισσότερο γιατί έχει ουσιαστικές, παρά τυπικέςσυνέπειες.
Απότην πλευρά του, ο Χρίστος Πούλιος μιλά για μια νικηφόρα πρώτη μεγάλημάχηενάντια στο κατεστημένο και την αδιαφάνεια, αφού η δημοτική αρχή γιαπρώτη φοράφάνηκε με τις δυνάμεις τις πιο αποδυναμωμένες ώστε να μην εξασφαλιστείάμεσηεκλογή της, υπογραμμίζοντας ότι ‘οι Πολίτες για την Αλλαγή’ θαπορευτούν όλοιμαζί μέχρι την επόμενη αναμέτρηση με όλες τους τις δυνάμεις και γι’αυτόκάλεσαν το σύνολο των δημοτών που ‘γύρισε την πλάτη’ στη σημερινήδημοτική αρχήνα συστρατευτεί μαζί τους «γιατί η Ξάνθη δεν αντέχει άλλα τέσσεραχαμέναχρόνια».
 
Τομήνυμα Στυλιανίδη
Ολαός της Ξάνθης και της Σταυρούπολης απέδειξε ότι δεν δέχεταιεκβιαστικάδιλήμματα.
Ολαός της Ξάνθης και της Σταυρούπολης ψήφισε σιγουριά, νοικοκυροσύνη,  ανάπτυξη και δημιουργία.
Ευχαριστούμεόλες και όλους για την εμπιστοσύνη τους που είναι η αναγνώριση τουέργου μαςαλλά και η νέα εντολή για μια τετραετία πιο δημιουργική, πιοαποτελεσματική γιατον πολίτη.
Καλούμεόλους τους Ξανθιώτες την Κυριακή να επιβεβαιώσουν την εμπιστοσύνη τουςκαι τηνεντολή για μια Ξάνθη ΠΡΟΤΥΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, για μια Σταυρούπολη ΠΡΟΤΥΠΟΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.
 
Ηδήλωση Πούλιου
 
ΟιΠολίτες για την Αλλαγή έδωσαν την πρώτη μεγάλη τους μάχη απέναντι στηνΔημοτικήαρχή του κατεστημένου και της αδιαφάνειας. Για πρώτη φορά μετά απόείκοσιχρόνια η νέα Δημοτική Αρχή θα εκλεγεί σε δεύτερο γύρο. Σε αυτή τημετωπικήσύγκρουση εμείς οι Πολίτες για την Αλλαγή οδεύουμε με όλες μας τιςδυνάμεις καιμε βάση τις αρχές μας και τις θέσεις μας, όπως τις έχουμε δημόσια καταθέσει. Βάζουμε απέναντι τοκατεστημένο, τηναδιαφάνεια και τους παλαιοκομματικούς προσωπικούς μηχανισμούς. Καλούμετουςπολίτες της Ξάνθης που πλειοψηφικά απέρριψαν την δημοτική αρχή, τουςπολίτεςπου για πολιτικούς ή προσωπικούς λόγους δεν προσήλθαν στην κάλπη αλλάκαιαυτούς που οδηγήθηκαν να ψηφίσουν στον πρώτο γύρο τον συνδυασμό τουκυρίουΣτυλιανίδη και του κυρίου Τσέπελη, χωρίς να πιστεύουν ότι αξίζει στοντόπο μαςμια τέτοια δημοτική αρχή,  ναδώσουν τηντελική μάχη μαζί μας. Γιατί η Ξάνθη δεν αντέχει άλλα τέσσερα χαμέναχρόνια.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2010
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τα δύσκολα είναι μπροστά μας!

Με μια πεσιμιστική διάθεση που όμως έχει ρεαλιστική βάση το αιτιατό αποτέλεσμα της οικονομ…