Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2010 Χάρης Ξυλάς, ο νέος «πολίτης για την Αλλαγή»

Χάρης Ξυλάς, ο νέος «πολίτης για την Αλλαγή»

0

Μαριάννα Ξανθοπούλου
marianaxan@yahoo.gr
 
 
Ένα θλιβερό γεγονός, αυτό του πρόωρου χαμού της ΕιρήνηςΔαλάτση έφερε τον κ. Χάρη Ξυλά στα έδρανα του Δημοτικού ΣυμβουλίουΞάνθης, ωςαντικαταστάτη δημοτικό σύμβουλο της δημοτικής παράταξη «Πολίτες για την Αλλαγή».
 
Ορκίστηκε δημοτικόςσύμβουλος ο Χάρης Ξυλάς
Η ορκωμοσία του κ. Ξυλά σύμφωνα με όσα προβλέπει ο ΚώδικαςΔήμων και Κοινοτήτων  πραγματοποιήθηκεστο δημαρχείο την Παρασκευή 10 – 9 – 2010 το μεσημέρι από το δήμαρχοΞάνθης κ.Στυλιανίδη  παρουσίατου επικεφαλής τηςπαράταξης «Πολίτες για την Αλλαγή» κ. Χρίστου Πούλιου. Ο κ. Ξυλάςορκίστηκε να«φυλάττει πίστη στο σύνταγμα και τους νόμους» και να προασπίζει τασυμφέροντατου δήμου και των δημοτών καθώς αναλαμβάνει θεσμικά καθήκοντα αιρετού.
Μετά την ορκωμοσία ο δήμαρχος Ξάνθης τον καλοσώρισε με μιαφιλοφρόνηση,   λέγονταςότι με τηνπαρουσία του αναβαθμίζεται το δημοτικό συμβούλιο και του ευχήθηκε καλήεπιτυχίαστο έργο του ως δημοτικού συμβούλου. Ο κ. Ξυλάς ανταπέδωσε λέγοντας ότιθαπροσπαθήσει να συμβάλλει στην καλύτερη λειτουργία του δήμου και τουδημοτικούσυμβουλίου ενώ ο κ. Πούλιος αφού μνημόνευσε την εκλιπούσα ΕιρήνηΔαλάτσηευχήθηκε καλή επιτυχία στο Χάρη Ξυλά, ενώ έκλεισε το σύντομο χαιρετισμότου μεμια προεκλογική νότα…σημειώνοντας ότι δεν θα είναι σύντομη η θητεία τουΧάρηΞυλά αφού είναι βέβαιος όπως είπε ότι θα είναι και στο επόμενο δημοτικόσυμβούλιο!
Με το πέρας της τελετής δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ έκανε μόνο οκ. Ξυλάς καθώς τόσο ο κ. Δήμαρχος όσο και ο κ. Πούλιος δεσμεύονται απότουςπεριορισμούς που θέτει η προεκλογική περίοδος.   
Χάρης Ξυλάς: «Καλούμεμετά τα δυσάρεστα γεγονότα νασυμπληρώσω το μεγάλο κενό που άφησε με τον πρόωρο χαμό της η αγαπημένημαςΕιρήνη Δαλάτση. Το κενό είναι ακόμη μεγαλύτερο στις καρδιές μας παράστα έδρατου Δημοτικού συμβουλίου. Όσο χρόνο μου απομένει μέχρι τις εκλογές θαπροσπαθήσω να συνεισφέρω με τις δικές μου δυνάμεις στο να αλλάξει ηνοοτροπίατων πραγμάτων στο δήμο της Ξάνθης και στους δημότες μας».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2010
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ισχύει για ένα ακόμη μήνα η περαίωση

Ανάσα για τους επαγγελματίες που έχασαν την περαίωση – το φορολογικό κλείσιμο των βιβλίων …