Η πόλωση συνεχίζεται

0

Για πόλωση του εκλογικού κλίματος, γράφαμε χθες, λόγω τουπαρελθόντος του υποψήφιου με τον συνδυασμό Στυλιανίδη, εργολάβουδημοσίων έργωνΔημ. Μπένη, και δικαιωθήκαμε πλήρως.
Απαντάει αποφεύγοντας να μπει στην ουσία ο Δημ. Μπένης στονΧρίστο Πούλιο και ο τελευταίος του δίνει μια ακόμη απάντηση θέτονταςπαράλληλακαι δύο καίρια ερωτήματα που περιμένουν απαντήσεων.
Η απάντηση Μπένη:
 
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ»
Είναι προφανές, από το πλήθος των ερωτήσεών σας, ότι πως τομάθημά σας τα τέσσερα χρόνια που ήσασταν αντιπολίτευση, όχι μόνο δεν τομάθατε,αλλά ούτε το έχετε καταλάβει.
Επί της ουσίας, την απάντηση και στα δύο τελευταία ερωτήματάσας, την πήρατε από το δελτίο τύπου του συνδυασμού μας.
Επί του προσωπικού όμως θέματος, επειδή η επίθεση αφοράμόνον εμένα, έχω να σας πω τα εξής.
Και μόνο οι χρονικές αναφορές των δηλώσεών μου, δείχνουν ότιεγώ θέσεις, απόψεις, ανησυχίες και προτάσεις για την πόλη και το Δήμο,είχαπολύ πριν από εσάς. Είχα μάλιστα την τόλμη, να έρθω αντιμέτωπος με τονπολιτικόμου χώρο, μόνο και μόνο για να υπερασπιστώ αυτές τις θέσεις. Κάτι πουοιπερισσότεροι από εσάς, δεν θα τολμούσατε ποτέ, όχι να κάνετε, αλλά ούτεκαι νατο σκεφτείτε.
Έχω υπηρετήσει με συνέπεια, συνέχεια και ήθος, όχι μόνο μελόγια αλλά και με έργα, το Δήμο της Ξάνθης για πολλά χρόνια. Εγώ δενείμαι έναπυροτέχνημα στη δημόσια ζωή του τόπου. Ούτε μια λύση ανάγκης.
Όσον αφορά δε, για το αν είναι ηθικό (γιατί νόμιμο είναιαπόλυτα), να συμμετέχω στο συνδυασμό του Λάκη Στυλιανίδη, ενώεκπροσωπούσα τηνεταιρεία που κατασκεύασε το έργο της ενοποίησης των πλατεών, μάλλονεσείς θαπρέπει να απαντήσετε, για το πόσο ηθικό είναι να αποκρύπτετε ότι τοέργο δεν μαςχαρίστηκε, αλλά το κερδίσαμε σε πανελλήνιο διαγωνισμό με τεράστιαέκπτωση καικέρδος για το ελληνικό δημόσιο, πάνω από δύο εκατομμύρια ευρώ.
Και ενώ, θα μπορούσα να κρυφτώ πίσω από την εταιρεία και ναμην φανώ πουθενά, επέλεξα τον δύσκολο δρόμο, να ταυτιστώ και να εκτεθώμε τοέργο, επειδή δεν υπήρχε κάτι για να κρύψω. Ήμουν σίγουρος για τοαποτέλεσμα καιτώρα πια υπερήφανος.
Τέλος αναρωτιέμαι, πόσο ηθικό είναι, άραγε για κάποιον πουεπί χρόνια κατέχει Διευθυντικές θέσεις στην μεγαλύτερη ΣυνεταιριστικήΚαπνοβιομηχανίατης Ελλάδος, η οποία σήμερα όπως όλοι γνωρίζουμε καταρρέει, να μην έχειτηντόλμη να αναλάβει έστω και το μέρος της ευθύνης που του αναλογεί, γιατηνπορεία αυτή, αλλά να θέλει να αναλάβει τις τύχες της πόλης.
 
Ευχαριστώ πολύ για τις ερωτήσεις.
 
ΔΗΜΗΤΡΗΣΜΠΕΝΗΣ

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2010
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με στόχο το «μπλοκάρισμα» στην ανεργία

Τάξη στον τομέα της εργασίας σε μια εποχή αυξανόμενης ανεργίας επιχειρεί να βάλει το υπουρ…