Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2010 Φόβοι για βεντέτα ανάμεσα σε παλιννοστούντες και αθίγγανους στην Κομοτηνή

Φόβοι για βεντέτα ανάμεσα σε παλιννοστούντες και αθίγγανους στην Κομοτηνή

0

Αντίποινα φοβούνται στην Κομοτηνή οι αρχές μετά από τησύλληψη του 51χρονου αθίγγανου, ο οποίος ομολόγησε τη δολοφονία του47χρονουτην Παρασκευή.
Όπως έγινε γνωστό, η δολοφονία έγινε για ασήμαντη αφορμή καιο δράστης τελικά παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα συνοδευόμενος από τηδικηγόροτου. Εξέφρασε δε την μεταμέλειά του για την πράξη, αρνούμενος ότι έγινεσκόπιμα. Επικαλέστηκε ότι ήταν ένα λάθος και ότι αμύνθηκε στην επίθεσηπουδέχθηκε από το θύμα κατά την διάρκεια συμπλοκής.
Όταν έγινε γνωστή η σύλληψή του αμέσως υπήρξε κινητοποίησητων παλιννοστούντων που μαζικά πολιόρκησαν ειρηνικά το μέγαρο τηςαστυνομίαςζητώντας την παραδειγματική του τιμωρία. Η παρουσία τους ήταν έντονηκαι τηνεπόμενη ημέρα κατά την προσαγωγή του δράστη στον εισαγγελέα, αρχικάήτανειρηνική αλλά οξύνθηκαν κάπως τα πνεύματα όταν οι αστυνομικές αρχές πουείχανέντονη παρουσία για την αποφυγή επεισοδίων είχαν φέρει και δύναμη τωνΜΑΤ στηνείσοδο του δικαστικού μεγάρου Κομοτηνής.
Ο δράστης οδηγήθηκε στις καινούργιες φυλακές της ΝιγρίταςΣερρών γιατί κρίθηκε ότι και στις φυλακές Κομοτηνής όπου υπάρχει έντονοποντιακό στοιχείο ετοιμαζόταν να «εφαρμοστεί ο νόμος της φυλακής», όσοήτανυπόδικος.
Σύμφωνα με πληροφορίες το συμβάν ξεκίνησε από ένα τροχαίο,όπου και οι δύο, δράστης και θύμα βγήκαν από τα αυτοκίνητά τους καισυνεπλάκησαν με αποτέλεσμα το μαχαίρωμα του άτυχου 47χρονου, αρχικά μεμίαμαχαιριά στο μπράτσο και στη συνέχεια με δύο ακόμα στο θώρακα που ήτανκαιμοιραίες.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2010
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χορωδία ‘Αρίων’: 20 χρόνια ζωής με μουσική

20 χρόνια ζωής στο τραγούδι και τη μουσική συμπληρώνει φέτος ο Χορωδιακός Όμιλος Τραγουδισ…