Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2010 Ευθύμης Μίλκογλου, νέος πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Ξάνθης

Ευθύμης Μίλκογλου, νέος πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Ξάνθης

0

Μαριάννα Ξανθοπούλου
marianaxan@yahoo.gr
 
 
 
 
Ανακατατάξεις και …αναταράξεις  στονεμπορικό σύλλογο Ξάνθης μετά τηνπαραίτηση του προέδρου κ. Γιάννη Αλεξιάδη. «Για προσωπικούς λόγους»,  η αιτιολογία τηςπαραίτησης όμως υπάρχει  μιαυφέρπουσα φήμη ότι η παραίτηση του κ. Αλεξιάδη συσχετίζεται ή ακόμηκαι προήλθεαπό την ανοιχτή – επιστολή με υπογραφή των μελών του Δ.Σ. του ΕμπορικούΣυλλόγου (και χωρίς να αναφέρεται το όνομά του) προς τον δήμαρχο Τοπείρου κ. Στέλιο Χατζηευαγγέλουπου βγήκε στον Τύπο και  στηνοποίααναδημοσιεύεται ένα απόσπασμα άρθρου της εφημερίδας «ΑΝΤΙΦΩΝΗΤΗΣ» μετον τίτλο:«Πόση ξεφτίλα ακόμη;». Να σημειώσουμε ότι στο άρθρο δίδεται ηπληροφορία ότι οδήμος Τοπείρου πληρώνει την μεταφορά 600 δημοτών του στο παζάρι τηςΚεσσάνηςστην Τουρκία. Αυτό που «ενόχλησε» το Δ.Σ. του Εμπορικού συλλόγου είναιόχι τόσοτο πολιτικό σκέλος (εν’ όψει μάλιστα προεκλογικής περιόδου) αλλά τοοικονομικόκαι εν προκειμένω η διαρροή χρήματος σε άλλες αγορές και όχι στηνντόπια.
 
Άλλα λέει ο πρόεδροςάλλα ο αντιπρόεδρος…
Ο κ. Αλεξιάδης μιλώντας στο «Ε» διέψευσε τη φήμη ότι ηπαραίτησή του συσχετίζεται μ’ αυτή την υπόθεση και την αμφιλεγόμενη ερμηνεία των ΜΜΕ αλλά καιτης τοπικής κοινωνίας που εν πολλοίς εξεπλάγησαν για ποιο λόγο οΕμπορικόςσύλλογος  υιοθετείαπόψεις μιαςεφημερίδας γνωστής για τις ακραίες θέσεις της.  
Και προς επίρρωσιν του ισχυρισμού του είπε ότι την παραίτησητου την είχε αποφασίσει την προηγούμενη εβδομάδα (την Πέμπτησυγκεκριμένα και ηεπιστολή βγήκε τη Δευτέρα) και την είχε γνωστοποιήσει στο Δ.Σ.  Σ’ ότι αφορά το αν ήτανσύμφωνος με τηνεπιστολή και γιατί δεν την υπογράφει ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δενσυμφώνησε μετην καταγγελία ενώ ο κ. Τσάβας που ρωτήθηκε από το «Ε» ισχυρίστηκε ότιο κ.Αλεξιάδης είπε στο Δ.Σ. «Κάντε ότι καταλαβαίνετε…». Το γεγονός ότιπαρακάμπτεται σε μια συγκεκριμένη ενέργεια του Εμπορικού συλλόγου οπρόεδροςαλλά και μια φράση του κ. Αλεξιάδη ότι «…Χρειάζεται συσπείρωση τουεμπορικού κόσμουπου όμως δεν υπάρχει …Αυτό επιδίωξα …», παραπέμπουν συνειρμικά ότιεξαναγκάστηκε σε παραίτηση καθώς όπως δείχνουν τα πράγματα τελούσε υπόαμφισβήτηση, εκτός και αν κάποιοι πιθανόν είχαν λόγους να του«ροκανίζουν» τηθέση…
 
Νέος πρόεδρος οΜίλκογλου
Επισημαίνεται ότι χθες το μεσημέρι συνεδρίασε το Δ.Σ. τουΕμπορικού Συλλόγου προκειμένου να ορίσει την διάδοχη κατάσταση μετά τηνπαραίτηση του κ. Αλεξιάδη. Εκλέχτηκε ο κ. Μίλκογλου Ευθύμιος, νέοςπρόεδρος τουΕμπορικού  συλλόγου.Στη θέση τουαντιπροέδρου παραμένει ο κ. Νίκος Τσάβας που αρνήθηκε να θέσειυποψηφιότητα γιαπρόεδρος ενώ τον κ. Μίλκογλου στο Τμήμα των Δημοσίων σχέσεωναντικαθιστά μεαπόφαση Δ.Σ. ο κ. Σπανίδης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2010
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Οι ιδέες που γίνονται πραγματικότητα

Τίποτα λιγότερο από ένα θαύμα. Το Ινστιτούτο Επαρχιακού Τύπου, το μεγαλόπνοο σχέδιο του Συ…