Άρνηση Μάντατζη για Μπουρχάν

0

Μαριάννα Ξανθοπούλου
marianaxan@yahoo.gr
 
 
 
 
Οι εξελίξεις τρέχουν σε σχέση με την κατάρτιση τωνσυνδυασμών σε υποψήφιους δημάρχους και περιφερειάρχες και το βράδυ τηςΔευτέραςμια σημαντική σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στον Ίάσμο Κομοτηνής.Συγκεκριμένα ουποψήφιος Περιφερειάρχης του ΠΑΣΟΚ κ. Άρης Γιαννακίδης συναντήθηκε μετους δύοβουλευτές της μειονότητας τον  κ.ΤσετίνΜάντατζη και Αχμέτ Χατζηοσμάν.
 
Ο Ουζούν Ιρφάνπρότεινε Μπουρχάν
 Στη συνάντηση επίσηςήταν και οι νομαρχιακοί σύβουλοι από την Ξάνθη κύριοι ΤζελαϊντήνΔουλγκέρ,Χατζηγκενέ Ιρφάν και Ουζούν Ιρφάν. Σκοπός της συνάντησης ήταν ηεξεύρεσηυποψηφίου περιφερειακού συμβούλου από την μειονότητα. Τότε ο κ. ΟυζούνΙρφάνκατέθεσε την πρόταση να προταθεί από τον κ. Γιαννακίδη στον ΜπαράνΜπουρχάν. Οκ. Ουζούν ισχυροποίησε την πρότασή του υπενθυμίζοντας ότι ο κ. Μπουρχάνέλαβε9.000 σταυρούς σε εκλογική αναμέτρηση και παρ’ ολίγον να εκλεγείβουλευτής.
 
Πάτησε πόδι οΜάντατζη
Και ενώ ο κ. Γιαννακίδης έδειχνε να εξετάζει θετικά τοενδεχόμενο ο κ. Μάντατζη αντέδρασε σθεναρά. Συγκεκριμένα σύμφωνα μεπληροφορίεςμας άσκησε βέτο κατά τη συμμετοχής του κ. Μπουρχάν στο ψηφοδέλτιο τουκ.Γιαννακίδη. Μάλιστα η αντίδραση του ήταν τόσο επίμονη που έκανε αίσθησηκαθώςέβγαζε ένα ενδόμυχο …φόβο ίσως και έδειχνε καθαρά ότι δεν τον θέλει στοπεδίοδράσης του.  Είναιγνωστό άλλωστεότι  οι σχέσεις τωνδύο ανδρών δεν είναικαι οι καλύτερες!
 
Τελικά «γεννηθήτω τοθέλημα του κ. Μάντατζη»…
Μόλις το πληροφορήθηκε ο κ. Μπουρχάν αμέσως τηλεφώνησε στοννομάρχη κ. Παυλίδη που όπως σας είχαμε πληροφορήσει του έκανε πρότασηνασυμμετέχει στο δικό του συνδυασμό και του είπε το «ΝΑΙ».
Έτσι ο κ. Μπουρχάν λόγω Μάντατζη μεταπηδά από το χώρο τουΠΑΣΟΚ στο χώρο της Ν.Δ.!

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2010
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με στόχο το «μπλοκάρισμα» στην ανεργία

Τάξη στον τομέα της εργασίας σε μια εποχή αυξανόμενης ανεργίας επιχειρεί να βάλει το υπουρ…