Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2010 Απάντηση με συμβολική κατάληψη του δημαρχείου

Απάντηση με συμβολική κατάληψη του δημαρχείου

0

Ελένη Διαφωνίδου
elenidfn@yahoo.com
 
Σε συμβολική κατάληψη τουδημαρχείου της Ξάνθης προχώρησαν οι δημοτικοί υπάλληλοι τη χθεσινή μέρααπό τις10:00 έως τις 13.00, στα πλαίσια πανελλαδικής κινητοποίησης πουαποφάσισε ηεκτελεστική επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Ο πρόεδρος του Συλλόγου ΔημοτικώνΥπαλλήλωνΞάνθης κ. Δημήτρης Γαλανόπουλος δήλωσε ότι: «με αυτό τον τρόπο απαντάμεσταπρωτοφανή μέτρα της κυβέρνησης, μετά την περικοπή του 13ου και 14ουμισθού και των επιδομάτων,πλέον βιώνουμε την κρίση και στο ασφαλιστικό, για το οποίο από1/6/2011, ενώέπρεπε να έχουμε την αυτοτέλειά μας ως ΤΥΔΚΥ μας μεταφέρουν στον ΟΠΑΔκαικατόπιν αυτού ο ΟΠΑΔ στο ΙΚΑ. Αλλάζουν τα πάντα στη ζωή μας, οιεισφορές πουπληρώναμε μέχρι σήμερα παύουν να υπάρχουν παρά τις δεσμεύσεις και τηςπροηγούμενης κυβέρνησης έως σήμερα».
Επίσης, μετέφερε τη διαμαρτυρίατων εργαζομένων για την απαθή στάση που τηρεί η κυβέρνηση απέναντι στααιτήματαόλων των κλάδων, ενημέρωσε για τη συμμετοχή στην πανελλαδικήπανεργατικήαπεργία που προκήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, ωστόσο εξέφρασε την εκτίμηση ότιοικινητοποιήσεις θα συνεχίσουν, προκειμένου να ενταθεί η αντίδραση σε όσαηκυβέρνηση δρομολογεί εις βάρος των εργαζομένων.
Στην κατάληψη του δημαρχείου τηςΞάνθης συμμετείχαν όλοι οι δημοτικοί υπάλληλοι, αν και ο βροχερόςκαιρός δενεπέτρεψε τη συγκέντρωση μπροστά από το δημαρχείο.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2010
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καλή χρονιά σε όλους!

Τις ευχές τους στην εφημερίδα «ΕΜΠΡΟΣ» για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρον…