Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2010 Λαχειοφόρος Αγάπης 2010: Η ώρα της παράδοσης

Λαχειοφόρος Αγάπης 2010: Η ώρα της παράδοσης

0

ΕλένηΔιαφωνίδου
elenidfn@yahoo.com
 
 
Σεμίαμικρήεκδήλωση μεάρωμαΧριστουγέννων, τοπικό κρασί και σπιτικό κέικ, πραγματοποίησανοι Εθελοντές – Αιμοδότεςτης Ξάνθης την τελετή παράδοσης των δώρων για δύο από τους τρειςλαχνούς πουκέρδισαν στη φετινή Λαχειοφόρο Αγάπης, η κλήρωση για την οποία έγινε μετο λαϊκό λαχείο στις 26-10-2010 (νικητές οι τρεις πρώτοιαριθμοί).
Οπρόεδρος του συλλόγου κ. Ιωάννης Παπαχρόνης δήλωσεικανοποίηση για την ανταπόκριση που κινήθηκε σε υψηλά επίπεδα παρά τηνοικονομικήκρίση, αφού πωλήθηκαν 25.000 λαχνοί του ενός ευρώ,καθώς και για την «αντιπροσωπευτική» όπως είπε, ανάδειξη των τυχερών.Όπωςχαρακτηριστικά σημείωσε:«μαςβοηθάνε, ιδιώτες, εταιρίες, φορείς και σύλλογοι. Φέτοςτυχεροί ήταν ο αντιδήμαρχοςκ. Γιώργος Παπασταματίου,που αγόρασε 100 λαχνούς και η Ένωση ΓυναικώνΕλλάδος που πήρε λαχεία συλλογικά, ενώ ο τρίτος νικητής ακόμηαναζητείται. Πιθανόν να πρόκειται και για επισκέπτη,καθώς ο λαχνός πωλήθηκε κατά τη διάρκεια των Γιορτών Παλιάς Πόλης».
Ακόμη,ο κ. Παπαχρόνης πρόσθεσεότι: «Τα καθαρά έσοδα του συλλόγου ανήλθαν στα 19.000 ευρώ, ποσό πουαποτελείπολύ σημαντικήβοήθεια για να υλοποιήσουμετις δράσεις του συλλόγου για το 2011. Συμπληρώνονταςφέτος 35 χρόνια, κλείνουμεάλλη μιαεπιτυχήχρονιά, συγκεντρώνοντας περίπου 5.000 μονάδεςαίματος.Μ’ αυτές βοηθήσαμεπάνω από1.500 άτοματης Ξάνθης, ενώ αίμαστάλθηκε,όπως κάθε χρόνο, και σε άλλες περιοχές. Εμείςθασυνεχίσουμενα επιτελούμετο έργο μαςόσο είμαστεακόμαγεροί». Τέλος ο πρόεδρος του δραστήριου συλλόγου δήλωσευπερηφάνεια για την ανταπόκριση των ξανθιωτών, τους ευχαρίστησε καιτουςπαρακάλεσε να συνεχίσουν να στέκονται κοντά στο σύλλογο, στάση που τηνέχειπολλή ανάγκη για να συνεχίσει.
Ταδώρα της λαχειοφόρου ήταν τρία μηχανάκιαπου πωλήθηκαν μεέκπτωσηαπό τους χορηγούς Ιωάννη Ταμία,ΑναστασίαΜπατέμηκαι Αφοί Καρανικολάου που διαθέτουν αντιπροσωπείες μοτοσικλετώνκαι οι οποίοι κατά την παράδοση των δώρωνστους τυχερούς, τους προσέφεραν και από ένα κράνος.
 
Οτυχερός κ. 55965
Οαντιδήμαρχοςκ. ΓιώργοςΠαπασταματίουήταν ο μεγάλοςτυχερός που κέρδισε τον πρώτο λαχνό μετον αριθμό55965. Ο ίδιος δήλωσε χαρούμενοςκαι ικανοποιημένος,αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι αυτό θα γίνει «το μηχανάκιτης ζωής του» και θα το χρησιμοποιείαπό τη νέαχρονιά σε όλες τις καθημερινέςτου μετακινήσεις.Ευχήθηκε στο σύλλογο, αιμοδότεςκαι ΔΣ,καλή δύναμηκαι καλή συνέχεια.
 
Στεκόμαστεπάντα αλληλέγγυες στο σύλλογο
Τομηχανάκιεκ μέρουςτης Ένωσης Γυναικών Ελλάδος, παρέλαβε η πρόεδρος κ.Κατερίνα Δημητριάδου,η οποία συνεχάρη τοσύλλογο για την προσφορά του, επανασφραγίζοντας την προσπάθεια πουκάνουν τα μέλητης Ένωσης να στέκονται δίπλα του και να το στηρίζουν.«Θα είμαστεπάντα δίπλα του και αυτό πρέπει να κάνει και οξανθιώτικος λαός», σημείωσεη κ. Δημητριάδου,εξηγώντας στησυνέχεια την πρόθεση της Ένωσης να πουλήσει το μηχανάκιγια να ενισχυθεί οικονομικά.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2010
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Ανατροπή» με Μπεκτές αντιδήμαρχο

Μπορεί να μην έκανε μεγάλες αλλαγές στους αντιδημάρχους του ο δήμαρχος Ξάνθης κ. Μιχάλης Σ…