Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2009 Υπόθεση παλιά και συνεχιζόμενη που πρέπει να τελειώσει

Υπόθεση παλιά και συνεχιζόμενη που πρέπει να τελειώσει

0

Η υπόθεση είναι γνωστή δυστυχώς.

Διαμαρτύρονται οι Ξανθιώτες για την άσχημη εικόνα της πόλης με τους δεκάδες ζητιάνους. Ζητιάνους και των δύο φύλων και βέβαια κάθε ηλικίας και «πάθησης». Οι οποίοι μάλιστα εναλλάσσονται με βάρδιες στα πλέον κεντρικά και προσοδοφόρα σημεία!

Κατά καιρούς η Αστυνομία παρεμβαίνει στο θέμα που δημιουργείται, συλλαμβάνει μερικούς, σταματάει για λίγο η επαιτεία αλλά μόνο για λίγο γιατί επανέρχονται δριμύτεροι οι ζητιάνοι και το κακό συνεχίζεται!

 

Και μουσικοί

Μαζί όμως με τους βρωμερούς στην όψη και τα ρούχα ζητιάνους, έχουμε και διάφορους αυτοσχέδιους, δήθεν μουσικούς!

Οι οποίοι είναι κι αυτοί μέλη της ίδιας ομάδας που έρχονται από τη Βουλγαρία. Όλοι μαζί, ζουν υπό άθλιες συνθήκες χωρίς υγιεινή και ουσιαστικά παρασιτούν στην περιοχή μας, όπως και σε άλλες της βόρειας Ελλάδας.

 

Να ληφθούν μέτρα

Το φαινόμενο δυστυχώς ξεκίνησε από τη δυνατότητα ελεύθερης έλευσης που έχουν οι κάτοικοι της Βουλγαρίας στη χώρα μας ως κράτος-μέλος. Και βέβαια χρήση του δικαιώματος κάνουν οι ποινικά διωκόμενοι και οι ζητιάνοι!

Ως εκ τούτου η λήψη μέτρων είναι απαραίτητη για την προστασία της εικόνας της πόλης αλλά και της περιουσίας των συμπολιτών διότι έχουμε και κρούσματα κλοπών και αρπαγών αγαθών από μέρους των ζητιάνων.

Κι όταν αναφέρουμε την ανάγκη λήψης μέτρων, προφανώς εννοούμε τέτοιων μέτρων που θα λειτουργήσουν ως προς την εξάλειψη του φαινομένου.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2009
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Θα προσληφθούν 8 εργάτες με δίμηνη σύμβαση από το δήμο Ξάνθης

Η Δημοτική Επιχε^…