Των αποφοίτων ΤΕΕ-ΤΕΛ και ΕΠΑΛ

0

Γνωστοποιείται προς κάθε ενδιαφερόμενο ότι το χρονικό διάστημα από 9 Μαρτίου έως και 20 Μαρτίου 2009, έχει καθοριστεί ως προθεσμία υποβολής αίτησης-Μηχανογραφικού Δελτίου τελειοφοίτων και αποφοίτων Β΄κύκλου Τ.Ε.Ε., των πτυχιούχων Τ.Ε.Λ. και Ναυτικών Λυκείων καθώς και ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Α) για συμμετοχή στις εισαγωγικές εξετάσεις και στη διαδικασία επιλογής για εισαγωγή στα τμήματα και στις σχολές του τεχνολογικού τομέα της Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΤΕΙ και ΑΣΠΑΙΤΕ), στις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπ/σης, Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών, Σχολές Αστυφυλάκων και τις σχολές των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού, Ακαδημαϊκού το έτος 2009 .
Το μηχανογραφικό δελτίο θα υποβληθεί ηλεκτρονικά στην Επιτροπή Συγκέντρωσης δικαιολογητικών που θα λειτουργήσει στη Διεύθυνση Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης (Ξάνθη – Μπρωκούμη 30, 5ος όροφος), με τη βοήθεια μέλους της επιτροπής. Για να διευκολυνθεί ο υποψήφιος στις επιλογές του, έχουν αναρτηθεί δύο υποδείγματα του μηχανογραφικού δελτίου στην ιστοσελίδα του ΥΠΕΠΘ www.ypepth.gr/exams, επίσης μπορεί να τα προμηθευτεί από το Σχολείο αποφοίτησης ή από τα γραφεία της Δ/νσης (τμήμα εκπαιδευτικών θεμάτων).
Ο υποψήφιος μαζί με το μηχανογραφικό δελτίο υποβάλλει στην επιτροπή:
1.επικυρωμένο αντίγραφο του πτυχίου του, αν είναι απόφοιτος Τ.Ε.Ε. ή πρώην Τ.Ε.Λ. ή Ναυτικού Λυκείου.
2.βεβαίωση του εσπερινού Τ.Ε.Ε.ή ΕΠΑ.Λ (ομάδα Α΄) που φοιτά από την οποία να προκύπτει ότι είναι μαθητής της τελευταίας τάξης του Β΄κύκλου εσπερινού Τ.Ε.Ε ή του ΕΠΑ.Λ. (ομάδα Α΄)αν είναι μαθητής.
3.Βεβαίωση του οικείου ΤΕΕ για τις περιπτώσεις υποψηφίων που έχουν ολοκληρώσει τη φοίτηση, αλλά δεν έχουν αποκτήσει ακόμα πτυχίο.
4.Μία πρόσφατη φωτογραφία του υποψηφίου.
•Ο υποψήφιος που ανήκει στην Μουσουλμανική Μειονότητα της Θράκης εκτός των ανωτέρω δικαιολογητικών συνυποβάλλει βεβαίωση Δήμου των Νομών Ξάνθης, Ροδόπης ή Έβρου στα δημοτολόγια του οποίου είναι γραμμένος.
Αν έχει μεταγραφεί σε άλλο Δήμο άλλης περιοχής τότε πρέπει από τη βεβαίωση του συγκεκριμένου Δήμου να προκύπτει ότι μεταγράφηκε σ’ αυτόν από Δήμο των ανωτέρω Νομών.
•Οι υποψήφιοι με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή ειδικές μαθησιακές δυσκολίες υποβάλλουν αίτηση και σχετική γνωμάτευση.
Το Μηχανογραφικό Δελτίο υποβάλλεται από τον ίδιο τον υποψήφιο ή από νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό του. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να έχουν μαζί τους και το Δελτίο της Αστυνομικής τους Ταυτότητας.
Για καλύτερη εξυπηρέτηση των υποψηφίων ορίζεται ότι η κατάθεση της Αίτησης-Μηχανογραφικού Δελτίου θα γίνεται από τις 9 Μαρτίου έως και 20 Μαρτίου 2009 καθημερινά στη Δ/νση Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Ξάνθης ( Μπρωκούμη 30, 5ος όροφος ) και κατά τις ώρες από 08.30 έως 13:00.
•Η επιτροπή συγκέντρωσης δικαιολογητικών θα δέχεται δικαιολογητικά και το απόγευμα στις 18-03-2009 ημέρα Τετάρτη από 18:00 έως 20:00 μμ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2009
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Παράνομος 17χρονος Αλβανός μετέφερε 5 Πακιστανούς

Συνελήφθη 17χρονο …