Το Κ.Τ.Ε.Λ. Ξάνθης πρωτοπορεί

0

Στην δημιουργία ενός σύγχρονου χώρου, με όλες τις απαραίτητες τεχνικές προδιαγραφές και διευκολύνσεις για τους ιδιοκτήτες και τους οδηγούς των οχημάτων του, προχώρησε από το Νοέμβριο του 2007 το Κ.Τ.Ε.Λ. Νομού Ξάνθης. Ο χώρος προσφέρει άνετη και ασφαλή στάθμευση (φυλάσσεται από ιδιωτική εταιρία ασφαλείας σε 24ωρη βάση) των εξήντα περίπου οχημάτων του Υπεραστικού Κ.Τ.Ε.Λ., ενώ επίσης δίνει την δυνατότητα ανεφοδιασμού των οχημάτων του με καύσιμα τα οποία προμηθεύεται σε πολύ καλύτερη τιμή, προς όφελος των ιδιοκτητών και μετόχων του.
Όμως ο σταθμός δεν προσφέρει μόνο αυτά. Στοχεύοντας σε μία όσο το δυνατόν πληρέστερη και πιο επαγγελματική φροντίδα των οχημάτων του, καλύπτει τις ανάγκες των οχημάτων τόσο σε λίπανση όσο και σε ανταλλακτικά πρώτης ανάγκης, ενώ σύντομα προβλέπεται στον ίδιο χώρο και η λειτουργία συνεργείου συντήρησης, κυρίως, αλλά και επισκευής των οχημάτων, που θα φροντίζει και θα επιμελείται τις συνήθεις εργασίες συντήρησης των οχημάτων (π.χ. αλλαγή λαδιών, φίλτρων κλπ.).
Στόχος αυτής της προσπάθειας είναι από την μία η παροχή επαγγελματικής και ολοκληρωμένης φροντίδας στα οχήματα που απαρτίζουν τον στόλο του Υπεραστικού Κ.Τ.Ε.Λ. Νομού Ξάνθης, ενώ από την άλλη θα υπάρχει σοβαρή οικονομική ωφέλεια από τις οικονομίες κλίμακας που θα γίνονται λόγω της ενιαίας και ομοιομορφοποιημένης αντιμετώπισης των συνηθέστερων εργασιών συντήρησης των οχημάτων.
Όπως δήλωσε στο «Ε» ο πρόεδρος του Υπεραστικού Κ.Τ.Ε.Λ. Νομού Ξάνθης, κ. Θεμιστοκλής Γεωργιάδης «στόχος μας είναι η πληρέστερη εξυπηρέτηση τόσο των επαγγελματιών οδηγών, των ιδιοκτητών αλλά και του κοινωνικού συνόλου, όσο και η οικονομική ωφέλεια των μετόχων μας. Ο χώρος του Κ.Τ.Ε.Λ., εντός του αστικού ιστού της πόλης μας ήταν αδύνατο να εξυπηρετήσει την ασφαλή παραμονή των οχημάτων του στόλου και όποτε αυτά παρέμεναν εκεί αυτό γινόταν καταχρηστικά. Επίσης το κόστος των συνηθέστερων εργασιών συντήρησης των οχημάτων έχει ανέβει πάρα πολύ, κάτι που μας ανάγκασε να οδηγηθούμε σε αυτή τη λύση της δημιουργίας ενός ασφαλούς χώρου στάθμευσης, μακριά από τον αστικό ιστό της πόλης, αφού βρίσκεται πίσω από το μεγάλο σούπερ μάρκετ «Μασούτης», στον δρόμο προς Πετεινό. Αυτό, πέρα από την προφανή ωφέλεια για τους ιδιοκτήτες και μετόχους μας, η οποία αποτελεί και πρωταρχικό μέλημά μας, δίνει κάποιες σοβαρές «ανάσες» και στο κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης μας, αφού αποτρέπει τα μεγάλα οχήματα του στόλου μας από το να επιβαρύνουν τον κυκλοφοριακό φόρτο του κέντρου της πόλης αλλά και να καταλαμβάνουν πολύτιμους χώρους στάθμευσης, εντός της πόλης της Ξάνθης».

Γιώργος Συληγαρδάκης
syligardakisg@yahoo.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2009
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Αντιλογίας Δόμος», ένα εργαστήρι ιδεών

Λόγος – Αντίλογος&nb…