Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2009 Το ΕΒΕ Ξάνθης συγχαίρει και ευχαριστεί για την αρνητική ψήφο στο Εμπορικό Κέντρο της Αθωνικής

Το ΕΒΕ Ξάνθης συγχαίρει και ευχαριστεί για την αρνητική ψήφο στο Εμπορικό Κέντρο της Αθωνικής

0

Το Ε.Β.Ε. Ξάνθης θα ήθελε να συγχαρεί και να ευχαριστήσει τους Νομαρχιακούς Συμβούλους όλων των παρατάξεων που πρόταξαν το συμφέρον της Ξάνθης και δεν ψήφισαν την ίδρυση – εγκατάσταση του Εμπορικού Κέντρου αλλά στάθηκαν δίπλα στους  Εμπόρους-Επαγγελματίες αλλά ουσιαστικά δίπλα στην κοινωνίας της Ξάνθης.

 Τον Πρόεδρο του Εμπορικού Τμήματος του ΕΒΕ Ξάνθης κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΚΡΙΤΣΙΝΗ που ήταν η ψυχή της ενημέρωσης – κινητοποίησης των συναδέλφων να παραστούν στην Νομαρχία Ξάνθης και για την άρτια τοποθέτηση του, επίσης τον σύμβουλο κ. Γεώργιο Μυλωνά για την τοποθέτηση του, τον πρόεδρο της ομοσπονδίας κ. ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΙΑΚΙΡΟΓΛΟΥ τον Πρόεδρο των Καφέ–μπαρ Ξάνθης κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΠΑΣΑΛΗ, το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου για την σύσσωμη παρουσία του, τον οικονομικό επόπτη του Επιμελητηρίου μας κ. ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΜΠΟΥΚΙΔΗ, τους συμβούλους τον κ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΤΣΑΒΑ, κ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΠΑΠΑΡΓΥΡΗ, την κα. ΣΑΛΗ ΟΓΛΟΥ ΝΤΙΛΕΚ, τον κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΡΟΦΑΕΛΛΑ, τον κ. ΜΠΑΝΤΑΚ ΧΟΥΣΕΙΝ, τον κ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΟΥΤΣΟΥΡΙΔΗ και τον κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΤΣΑΚΑΛΟ. Τον διακεκριμένο Νομικό κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΒΑΖΙΚΑ που παρέστη και εκπροσώπησε με άριστο τρόπο Νομικά το Επιμελητήριο Ξάνθης, αλλά  κυρίως τους απλούς Επαγγελματίες Εμπόρους – πολίτες που παραβρέθηκαν στην αίθουσα του Νομαρχιακού συμβουλίου προκειμένου να υπερασπίσουν τα συμφέροντα της κοινωνίας της Ξάνθης.

Πρόκειται για μια νίκη της Ξάνθης που πρέπει να συνεχίσουμε να διαφυλάττουμε ενωμένοι χωρίς κομματικές προκαταλήψεις και προσωπικά συμφέροντα. Καλούμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση τώρα να θωράκιση τον εμπορικό και κοινωνικό ιστό της πόλης μας με παρεμβάσεις που πρέπει όλοι μαζί να συζητήσουμε προκειμένου να μην βρεθούμε άλλη φορά σε τόσο δύσκολη θέση να κινδυνεύει η κοινωνία μας και ο ίδιος ο Εμπορικός Κόσμος από τέτοιες περιστάσεις και αθέμιτο ανταγωνισμό. Επίσης καλούμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση του Νομού μας όταν πρόκειται να παίρνει αποφάσεις για ανάλογα Εμπορικά Κέντρα που είναι στην αρμοδιότητα τους που επηρεάζουν τον εμπορικό και κοινωνικό ιστό του Νομού μας να ενημερώνονται εγκαίρως όλοι οι φορείς προκειμένου να παίρνονται ακίνδυνες και ορθές αποφάσεις για το σύνολο της κοινωνίας της Ξάνθης.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2009
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πλούσιες Πολιτιστικές Εκδηλώσεις

προσεγγίσεις…   Η &#…