Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2009 Θεωρείται πιθανό να μην υπάρχει καν αγνοούμενος

Θεωρείται πιθανό να μην υπάρχει καν αγνοούμενος

0

Συνεχίζει να αγνοείται ο λουόμενος στην Αρωγή Ροδόπης καθώς άκαρπες απέβησαν οι έρευνες για τρίτη συνεχόμενη μέρα. Σύμφωνα με τον λιμενάρχη κ. Συμεωνίδη οι έρευνες το συντονισμό των οποίων έχει το υπουργείο Ναυτιλίας και λαμβάνει μέρος το λιμεναρχείο Λάγος και τα μέλη της Αερολέσχης Κομοτηνής θα συνεχιζόταν μέχρι χθες (Πέμπτη 16 Ιουλίου)

«Εφόσον δεν βρεθεί πτώμα ή κάποιος αγνοούμενος κολυμβητής και την τρίτη ημέρα των ερευνών τότε αυτές θα σταματήσουν» αναφέρει ο κ. Συμεωνίδης ενώ πλέον πολύ πιθανό θεωρείται το ενδεχόμενο να μην υπάρχει καν αγνοούμενος!

«Εφόσον υπάρχει πτώμα, αυτό ξεβράζεται στην ακτή εντός δύο 24ώρων, κάτι το οποίο δεν παρατηρήθηκε σε καμία ακτή της Β. Ελλάδος καθώς έχουν ενημερωθεί οι Αρχές των όμορων νομών και των νησιών», επισημαίνει ο κ. Συμεωνίδης.

Θεωρείται πιθανό να μην υπάρχει καν αγνοούμενος

Στο μεταξύ τις λιμενικές αρχές προβληματίζει το γεγονός ότι ακόμα δεν δηλώθηκε καμία εξαφάνιση προσώπου από συγγενικά ή οικεία πρόσωπα του ενώ δεν βρέθηκε και κανένα προσωπικό αντικείμενο εγκαταλελειμμένο σε κάποια από τις παραλίες της περιοχής (π.χ. πετσέτα θαλάσσης, ρούχα κλπ). Ένα άλλο ενδεχόμενο που θέτει τους λιμενικούς σε αμφισβήτηση ως προς το αν υπάρχει αγνοούμενος είναι και το γεγονός ότι οι καταθέσεις των μαρτύρων είναι διαφορετικές. Σύμφωνα με αυτές, τρεις μάρτυρες δήλωσαν στο Λιμεναρχείο του Πόρτο Λάγος, ότι είδαν, ο ένας ένα παιδικό σωσίβιο, ο άλλος ένα μπλε μαγιό και ο άλλος κάποιον κολυμβητή να κουνάει τα χέρια του καλώντας σε βοήθεια.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

Marianaxan@yahoo.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2009
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνελήφθη 24χρονος για εμπόριο ναρκωτικών

Την Τρίτη 03-02 και ώρ …