Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2009 Συνωστισμός στα ψηφοδέλτια ΝΔ – ΠΑΣΟΚ

Συνωστισμός στα ψηφοδέλτια ΝΔ – ΠΑΣΟΚ

0

Σχεδόν ταυτόχρονα με την προκήρυξη εκλογών δύο νέες εν δυνάμει υποψηφιότητες προστίθενται στα τοπικά ψηφοδέλτια ΝΔ – ΠΑΣΟΚ. Παρόντες δηλώνουν Κώστας Ζαγναφέρης στη ΝΔ και Τριαντάφυλλος Παπαδόπουλος στο ΠΑΣΟΚ οι οποίοι και γνωστοποίησαν τις υποψηφιότητες στα τοπικά όργανα των κομμάτων τους.

Δήλωσαν πολιτικό ‘παρών’ οι Ζαγναφέρης , ΝΔ – Παπαδόπουλος, ΠΑΣΟΚ

«Δηλώνω παρών πολιτικά και καταθέτω υποψηφιότητα για το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. Ξάνθης! Δεν θέτω κανένα όρο ή προϋπόθεση και αφήνω τη κρίση της υποψηφιότητάς μου στα χέρια του Κώστα Καραμανλή», δηλώνει ο γνώριμος πολιτευτής Κώστας Ζαγναφέρης.

Γνώριμος πολιτευτής με το ΠΑΣΟΚ και ο κ. Τριαντάφυλλος Παπαδόπουλος ο οποίος στις εκλογές του 2007 ήταν σε απόσταση αναπνοής από το εκλεγέντα δεύτερο βουλευτή κ. Παναγιώτη Σγουρίδη: «Θεωρώ αυτονόητο να καταθέσω υποψηφιότητα αφού στις εκλογές του 2007 είχα μια διαφορά 150 ψήφων από τον κ. Σγουρίδη. Το θεωρώ λογικό να διεκδικήσω την εκλογή μου σ’ αυτές τις εκλογές», δηλώνει στο «Ε» ο κ. Παπαδόπουλος . Παράλληλα σημειώνει αναφορικά με την απόφαση Καραμανλή για πρόωρες εκλογές ότι «πραγματική γενναιότητα θα ήταν αν ο κ. Καραμανλής παραιτούνταν από την πρωθυπουργία και την ηγεσία του κόμματος αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη για την αποτυχία της διακυβέρνησής του και όχι να πηγαίνει για εκλογές «φορτώνοντάς τες» στο ΠΑΣΟΚ! Οι πολίτες γνωρίζουν καλά σε ποιον και τι πρέπει να «φορτώσουν»!

Στο ΠΑΣΟΚ μιλούν για μεγάλες εκπλήξεις στο αποτέλεσμα των εκλογών

Να σημειώσουμε ότι στο ΠΑΣΟΚ ένιωσαν μεγάλη ανακούφιση στο άκουσμα της προκήρυξης εκλογών καθώς όλες οι δημοσκοπήσεις επί ένα χρόνο το φέρουν ως πρώτο κόμμα ενώ οι δύο τελευταίες δείχνουν μια διαφορά της τάξης του 6,4% από την Ν.Δ. την οποία θεωρούν μη αναστρέψιμη. Επίσης θεωρούν βεβαία την αυτοδυναμία και κάνουν λόγο για μεγάλες… εκπλήξεις αναφορικά με το αποτέλεσμα.

Τέλος όσον αφορά τα ψηφοδέλτια κατά πάσα πιθανότητα θα «κλειδώσουν» ην επόμενη εβδομάδα στο ΠΑΣΟΚ ώστε να έχουν χρόνο οι υποψήφιοι για τον προεκλογικό τους αγώνα, ενώ στην Ν.Δ.  – σύμφωνα με πληροφορίες μας μάλλον θα τους πάρει περισσότερο χρόνο.

 

Μαριάννα Ξανθοπούλου

Marianaxan@yahoo.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2009
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Παρασκευή 19 και Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

school is over ? school is open !Τα σχολεία &…