Παρελθόν από τη Skoda Ξάνθη ο Βολφ!

0

Παρελθόν αποτελεί από χθες από τον πάγκο τηςSkoda Ξάνθη ο Βόλφγκανγκ Βολφ!

Η είδηση ξάφνιασε τους φιλάθλους της ομάδας, αλλά ακόμη και τους παίκτες και τα μέλη του προπονητικού επιτελείου, καθώς η προγραμματισμένη για χθες προπόνηση ματαιώθηκε ξαφνικά χωρίς να υπάρξει ενημέρωση για τους λόγους που αυτό συνέβη.

Λίγη ώρα αργότερα, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας αναρτήθηκε η είδηση της λύσης της συνεργασίας με τον Γερμανό τεχνικό, η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Δελτίο τύπου της 15.09.09

Η Skoda Ξάνθη, έλυσε σήμερα, κοινή συναινέσει το συμβόλαιο της με τον προπονητή της κοWOLFGANG WOLF.

Ο κος WOLF, ζήτησε να δει επειγόντως τον Κο ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ με τον οποίο και συναντήθηκε στην Αθήνα σήμερα (15.09.2009) στις 17:00 και του ζήτησε, για πολύ σοβαρούς οικογενειακούς λόγους, να τον αποδεσμεύσει από τα καθήκοντά του.

Ο κος ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ προσωπικά και όλοι εμείς εδώ στην SKODA ΞΑΝΘΗ, ευχόμαστε ολόψυχα στον ΚοWOLF, να ξεπεραστούν τα προβλήματα.

ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ».

Ήδη πάντως ξεκίνησε η ¨προπονητολογία¨ στην Ξάνθη, με τα πρώτα ονόματα που ακούγονται ως υποψήφιοι για να αναπληρώσουν τη θέση του Βολφ, να είναι του Νίκου Κωστένογλου, του Μαρίνου Ουζουνίδη, αλλά ακόμη και του Γιάννη Ματζουράκη!

Πλέον απομένει να δούμε εάν ο Χρ. Πανόπουλος θα προχωρήσει στην απόκτηση κάποιου προπονητή ή εάν θα εμπιστευθεί τον Παναγιώτη Γκουτσίδη, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα αναλάβει προσωρινά την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2009
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Θα προσληφθούν 8 εργάτες με δίμηνη σύμβαση από το δήμο Ξάνθης

Η Δημοτική Επιχε^…