Ποιες υπηρεσίες θα στεγασθούν

0

Επιβεβαιώνει και ο δήμος Ξάνθης την αποκλειστική είδηση που έγραψε την Πέμπτη η εφημερίδα μας για την άφιξη στην πόλη μας της υποδιοικητού της Τράπεζας της Ελλάδος κας Λούρη για την υπογραφή του συμβολαίου μεταξύ των δύο μερών.
Έτσι, την Δευτέρα 18 Μαΐου 2009 και ώρα 12.30 με 13.00 στο Δημαρχιακό Κατάστημα και συγκεκριμένα στο γραφείο Δημάρχου θα υπογραφεί το συμβόλαιο αγοράς του κτιρίου της Τράπεζας της Ελλάδος που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία, από τον Δήμαρχο Μιχαήλ Στυλιανίδη και την εκπρόσωπο της Τράπεζας, υποδιοικητή κυρία Λουρή.
Το εν λόγω κτίριο, το οποίο θα στεγάσει τις υπηρεσίες του Δήμου, κτίστηκε το έτος 1965. Πρόκειται για διώροφο κτίριο με υπόγειο και φέρον οργανισμό από οπλισμένο σκυρόδεμα. Έχει συνολικό εμβαδόν ορόφων 1660 μ2 και συνολικό ύψος 13.00μ. Αποτελείται από υπόγειο εμβαδού 750μ2, ισόγειο εμβαδού 750μ2, ημιώροφο εμβαδού 160μ2 και όροφο εμβαδού 750μ2.
Με τη νέα χρήση του κτιρίου ως Δημαρχείο προβλέπονται διαρρυθμίσεις, προκειμένου να στεγαστούν υπηρεσίες του Δήμου Ξάνθης και προσθήκη ασανσέρ για να είναι προσβάσιμο στα ΑΜΕΑ.
Ειδικότερα προβλέπονται:
1. Ισόγειο : Χολ Συναλλαγών, Γραφεία: Αντιδημάρχου, Διευθύντριας Διοικητικών Υπηρεσιών, Προϊσταμένης Διοικητικών, Προϊσταμένης Αστικής Κατάστασης, Εσόδων, Ταμείου, Δημοτολογίου, Ληξιαρχείου, Αλλοδαπών, Διοίκησης, Μηχανοργάνωσης, Προσωπικού, Πρωτοκόλλου, Τηλεφωνικού Κέντρου, Πληροφοριών, Κλητήρων, Κυλικείου και WC.
2. Ημιώροφος: Γραφείο: Προμηθειών, Λογιστήριο, γραφείο Κτηματολογίου, γραφείο Προϊσταμένης Οικονομικών, γραφείο Διπλογραφικού και WC.
3. Όροφος: Γραφείο Δημάρχου και Γραμματεία, αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου, Γραμματεία και Γραφείο Προέδρου Δημ. Συμβουλίου, αίθουσα συνεδριάσεων της Δημαρχιακής Επιτροπής, γραφείο Συμβούλων, γραφείο Δημοσίων Σχέσεων, Νομική Υπηρεσία, Χώρος Αναμονής και WC.
4. Υπόγειο: Λεβητοστάσιο, Θησαυροφυλάκιο, Αρχεία.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2009
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Προτεραιότητα τοπικά η διαχείριση απορριμμάτων

Μασκαλίδης, Σοφή`…