Παρών στη μάχη για μια νέα πορεία

0

Παρών στη μάχη για μια « νέα αρχή, για μια νέα πορεία, τη μάχη της νίκης και της αυτοδυναμίας, σε κάθε επίπεδο, εθνικό και τοπικό», δηλώνει ο Γιώργος Χουλιάρας.

Δήλωση του Γιώργου Χουλιάρα

«Βρισκόμαστε μπροστά στη κατάρρευση της κυβέρνησης της Ν.Δ. και την ομολογία του απερχόμενου Πρωθυπουργού ότι δεν μπορεί πλέον να κυβερνήσει.

Ο τόπος και ο Ελληνικός Λαός υφίστανται τις βαριές συνέπειες από την αποτυχημένη πολιτική του κ. Καραμανλή και τα αδιέξοδα που αυτή δημιούργησε.

Δεν χρειάζεται να τονισθεί η κρισιμότητα των επικείμενων εκλογών. Το ΠΑΣΟΚ, με τον αυριανό Πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου και όλα τα στελέχη, μέλη και φίλους του, θα δώσουν τη μάχη, για μια νέα αρχή, για μια νέα πορεία, τη μάχη της νίκης και της αυτοδυναμίας, σε κάθε επίπεδο, εθνικό και τοπικό.

Σε αυτήν τη μάχη είναι εκφρασμένη η επιθυμία μου να συμμετάσχω, από τη θέση του υποψήφιου βουλευτή, θέτοντας στη διάθεση του Κινήματος τις δυνάμεις μου, την εμπειρία μου και τη διάθεσή μου για προσφορά.

Οι εξελίξεις, όπως έχουν διαμορφωθεί, απαιτούν λύσεις και όχι λόγια, από πρόσωπα που έχουν πολιτική εμπειρία και έχουν αποδείξει στο παρελθόν, αλλά και μέχρι σήμερα ότι γνωρίζουν να διαχειρίζονται με υπευθυνότητα, συνέπεια και μαχητικότητα τις προοπτικές του τόπου και των ανθρώπων του.

Σ’  αυτόν τον δημοκρατικό αγώνα, κόντρα στα φαινόμενα του εκφυλισμού και της θολούρας της πολιτικής, κόντρα στις πρακτικές ιδιοτέλειας, με γνώμονα το συμφέρον και μόνο των πολλών και όχι των λίγων, καλώ τους συμπολίτες μου να συμμετάσχουν ενεργά και μαχητικά, χωρίς συμβιβασμούς και χωρίς υποστολή των ιδεών και των αξιών μας».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2009
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η σειρά της Ανδρέου Δημητρίου ν’ αναπλαστεί

Το είπε και το έκα&#…