Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2009 Οι αντιδήμαρχοι στους Δήμους Αβδήρων – Τοπείρου

Οι αντιδήμαρχοι στους Δήμους Αβδήρων – Τοπείρου

0

Τέλος στην «μυστικοπάθειά τους έθεσαν οι δήμαρχοι Αβδήρων και Τοπέιρου Τσακίρη και Χατζηευαγγέλου οι μόνοι εναπομείναντες χωρίς ν’ ανακοινώσουν πριν παρέλθει ο παλιός χρόνος τους νέους τους αντιδημάρχους. Ως φαίνεται το παίδεψαν πολύ και τέλος αποφάσισαν.
Στο Δήμο Τοπείρου
Πήραν το χρίσμα του αντιδημάρχου αντ’ αυτού ο κ. Φεταχίδης Χρήστος, παραχωρώντας τη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου στον κ. Κιλικιώτη Άγγελο. Παρέμεινε στη θέση του αντιδημάρχου ο κ. Πυροστιάνης ενώ χρίσμα αντιδημάρχου πήρε και ο κ. Μοεντήν. Αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου εκλέχτηκε ο κ. Κίτσος Γιώργος (από τη παράταξη του κ. Παυλακάκη) και γραμματέας ο κ. Οζέρ
Στον Δήμο Αβδήρων
Το προεδρείο του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αβδήρων διαμορφώθηκε ως εξής. Επανεκλέχτηκε πρόεδρος ο κ. Χατζόπουλος Δήμος, αντιπρόεδρος ο κ. Κίσσας Δημήτριος ενώ νέος γραμματέας ο κ. Σιγανός Αγησίλαος.
Χρίσμα αντιδημάρχου πήρε ο κ. Πασαλλής Αθανάσιος που ήταν πρόεδρος της ΔΕΑΔΑ με παράλληλη αποχώρηση του κ. Αμαξηλάτη. Η θητεία του κ. Γεωργακάκη παρατάθηκε και για την επόμενη 2ετία.
Στη Δημαρχιακή επιτροπή εκλέχτηκαν από την πλειοψηφούσα παράταξη ο κ. Αμαξηλάτης, η κα Βακαλοπούλου, ο κ. Τσολακίδης και από την αντιπολίτευση ο κ. Ξανθόπουλος Σωκράτης. Αναπληρωματικοί εκλέχτηκαν ο κ. Γεωργακάκης, Πασαλλής Αθανάσιος, Τσακίρη Κυριακή και Καρακώστας Τάσος (από την παράταξη Σαλτούρου).
Μαριάννα Ξανθοπούλου
Marianaxan@yahoo.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2009
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η σειρά της Ανδρέου Δημητρίου ν’ αναπλαστεί

Το είπε και το έκα&#…