Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2009  «Θα αμβλυνθεί το πρόβλημα με την πεζοδρόμηση της Βόγδου»

 «Θα αμβλυνθεί το πρόβλημα με την πεζοδρόμηση της Βόγδου»

0

Και ενώ το έργο της ενοποίησης των πλατειών ολοκληρώνεται τμηματικά τα πρώτα σημάδια κυκλοφοριακής δυσλειτουργίας κάνουν την εμφάνισή τους μετά και από την τοποθέτηση των φωτεινών σηματοδοτών γύρω από την πλατεία.

Το μποτιλιάρισμα της πλατείας

Ήδη παρατηρείται μποτιλιάρισμα στην  Μ. Βόγδου και στην Ηρώων. Το θέμα τέθηκε στο δήμαρχο Ξάνθης κ. Στυλιανίδη: «Προβλήματα υπάρχουν και θα υπάρξουν και τις επόμενες μέρες Η τεχνική μας υπηρεσία μαζεύει κάποια στοιχεία για να κάνουμε τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις ώστε τα προβλήματα να μειώνονται από μέρα σε μέρα. Το έργο αυτό αποβλέπει και στην άμβλυνση του κυκλοφοριακού προβλήματος και σήμερα μπορεί να έχουμε μεγάλες δυσκολίες είμαι όμως αισιόδοξος ότι στο μέλλον πολλά από τα προβλήματα θα επιλυθούν».

Στυλιανίδης: «Θα αμβλυνθεί το πρόβλημα με την πεζοδρόμηση της Βόγδου»

Επιπρόσθετα ο κ. Στυλιανίδης δήλωσε ότι μετά από την απαγόρευση της κυκλοφορίας στη Μ. Βόγδου προς την Ηρώων θα αμβλυνθεί το πρόβλημα και επεξήγησε: «Διότι τώρα τα αυτοκίνητα που κατεβαίνουν από τη Μ. Βόγδου καταλήγουν στην 28ης Οκτωβρίου και εκεί δημιουργείται ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα. Ήδη σε συνεργασία και με τη Siemens αφού πάρουμε κάποια στοιχεία δυο τριών ημερών θα δώσουμε πολύ περισσότερο χρόνο στην 28ης Οκτωβρίου αλλά και θα αποκλείσουμε με την πεζοδρόμηση της Μ. Βόγδου, το πρόβλημα θα μειωθεί όσον αφορά την κίνηση των οχημάτων στο κέντρο της πόλης».

Τέλος ο κ. Στυλιανίδης σ’ ότι αφορά τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα μπροστά στη Λέσχη Αξιωματικών επεσήμανε: «Μέσα στο κόμβο της πλατείας, δεν θα πρέπει να υπάρχει κανένα αυτοκίνητο».

 

Μαριάννα Ξανθοπούλου

marianaxan@yahoo.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2009
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για να μην είναι ο ήλιος της Δικαιοσύνης μόνο …νοητός!

Όταν η πολιτική α …