Ζητείται ο αρμόδιος αντιδήμαρχος! 

0

Στο καλαίσθητο φυλλάδιο των Πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής και στον κωδικό 457326.03 «Υπηρεσίες Νεκροταφείων»,  αναφέρονται παρεμβάσεις στα νεκροταφεία Χρύσας ύψους 50.000 ευρώ για το έτος 2008! Όμως δεχτήκαμε καταγγελίες και διαμαρτυρίες κατοίκων της Χρύσας που θεωρούν «κοροϊδία» τις «παρεμβάσεις» του δήμου Ξάνθης και λένε ότι το μόνο που έγινε είναι ένα κιόσκι μια … «ψευτοκατασκευή» όπως την αποκαλούν, για να τελούνται οι επιμνημόσυνες εκδηλώσεις, το οποίο όμως με το πρώτο φύσημα του φθινοπωρινού αγέρα έπεσε!

Ερωτήσεις των κατοίκων της Χρύσας προς το Δήμο Ξάνθης

Κι αναρωτιούνται: Αυτό το κιόσκι στοιχίζει 50.000 ευρώ; Και γιατί ενώ ακόμη συνεχίζονται οι εργασίες στα πλαίσια της επέκτασης των νεκροταφείων της Χρύσας αυτό έπεσε; Και τί θα γινόταν αν έπεφτε την ώρα που τελούνταν κάποια εκδήλωση μετά από κάποια κηδεία;

Από τον Άνα στον Καϊάφα – Ζητείται ο αρμόδιος αντιδήμαρχος! 

Το «Ε» προσπάθησε να δώσει απαντήσεις στα εύλογα ερωτήματα των κατοίκων της Χρύσας όμως ω! του καινοφανούς! Δεν μπόρεσε να βρει κάποιον αρμόδιο!Αρχικά απευθύνθηκε στον αντιδήμαρχο κ. Γιαντζόγλου όμως εκείνος μας δήλωσε ότι είναι υπεύθυνος μόνο για τα νεκροταφεία της Ξάνθης και μας παρέπεμψε στην  Τεχνική υπηρεσία του δήμου. Από κει ο κ. Ζαμπάρας μας παρέπεμψε στον κ. Τάσο Θεοδωρίδη που ήταν υπεύθυνος για το έτος 2008. Όμως ο κ. Θεοδωρίδης δήλωσε άγνοια και μας παρέπεμψε για περισσότερες πληροφορίες στον κ. Μανώλη Τσέπελη ως κάτοικο Χρύσας. Όμως και ο κ. Τσέπελης δεν το γνώριζε και είπε ότι θα πάει να το δει και θα μας πληροφορήσει.

Και απ’ τον Άνα στον Καϊάφα και πάει λέγοντας μέχρι τώρα δεν βρήκαμε κανένα αρμόδιο αντιδήμαρχο από τον δήμο Ξάνθης που να μας μιλήσει …αρμοδίως και να μας πει γιατί έπεσε το κιόσκι και ποιες είναι οι παρεμβάσεις που δικαιολογούν το κονδύλι των  50.000 ευρώ.

Το «Ε» πάντως πήγε στα νεκροταφεία της Χρύσας και φωτογράφησε το πεσμένο κιόσκι! Και μεις και οι κάτοικοι αναμένουμε απαντήσεις από κάποιον αρμόδιο…βρε αδερφέ!!!

 

Μαριάννα Ξναθοπούλου

marianaxan@yahoo.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2009
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Θα προσληφθούν 8 εργάτες με δίμηνη σύμβαση από το δήμο Ξάνθης

Η Δημοτική Επιχε^…