Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2009 Συναυλία Παντελή Θαλασσινού και  Μελίνας Κανά

Συναυλία Παντελή Θαλασσινού και  Μελίνας Κανά

0

Η Μελίνα Κανά, μία από τις κορυφαίες ερμηνεύτριες του ελληνικού τραγουδιού συναντά τον Παντελή Θαλασσινό, έναν πολύ σημαντικό τραγουδοποιό του οποίου τα τραγούδια μας έχουν όλους συντροφεύσει μέσα στα χρόνια.

Η χημεία τους επί σκηνής είναι εξαιρετική. Τα τραγούδια τους δένουν με αναπάντεχο τρόπο μεταξύ τους και το κοινό παρασύρεται σε μία πορεία με συγκινητικές μελωδίες αλλά και κέφι και χορό. Μαζί τους μία ομάδα από εξαιρετικούς μουσικούς οι οποίοι εξελίσσουν κάθε βραδιά σε ένα πάρτι με ανεξάντλητο χιούμορ και εκπλήξεις.

Η Μελίνα Κανά, στην πιο ώριμη ερμηνευτική της στιγμή κάνει δική της τη σκηνή με την εκρηκτική σκηνική της παρουσία. Η αισθαντική βραχνάδα της φωνής της μας ταξιδεύει ενώ με όπλο την ερμηνευτική της ικανότητα μεταμορφώνεται, ανάλογα με το τραγούδι, από κοριτσάκι μέχρι συνειδητοποιημένη γυναίκα. Το ‘Αερικό’, τα ΄Μεταξωτά’, το ‘Μιλώ για ‘Σένα’ και άλλες αξέχαστες επιτυχίες που μας έχουν χαρίσει παλιότερες συνεργασίες της, όπως με τον Θανάση Παπακωσταντίνου και τον Σωκράτη Μάλαμα, αναμιγνύονται αρμονικά με τα τραγούδια του καινούριου της δίσκου που όπως  όλα δείχνουν από την παρουσίαση του που έγινε τον περασμένο χειμώνα, μας επιφυλάσσει πολλές μελλοντικές επιτυχίες.

Ο Παντελής Θαλασσινός, με τη πολύ ζεστή του σκηνική παρουσία γνωρίζει πώς να μαγνητίζει το κοινό. Στα χρόνια που πρωταγωνιστεί στην ελληνική μουσική σκηνή τον έχουμε αγαπήσει μέσα από πολύ μεγάλες προσωπικές του επιτυχίες αλλά και από δημιουργίες που έχει χαρίσει σε άλλους αγαπημένους του καλλιτέχνες. Συνεργασίες του όπως με τους Γιάννη Μαρκόπουλο, Γιώργο Χατζηνάσιο, Γιάννη Σπανό, αλλά και πολλούς άλλους έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και αναμνήσεις.

Στο πρόγραμμα του μας παρουσιάζει επιτυχίες του όπως ‘Τα Σμυρναίικα τραγούδια’, ‘Ανάθεμά σε’,  ‘Εισιτήριο στην τσέπη σου’ και  ‘Καράβια Χιώτικα’ και μας παρασύρει σε ένα πάρτι που έχει πάντα την κατάληξη για το κοινό να λέει ‘Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε’!

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2009
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χωρίς πρόβλεψη για Ιατρείο Διακοπής Καπνίσματος το Γ.Ν.Ξ.

Με την αφορμή της &#…