Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2009 Νεκρή τριμελής οικογένεια Βουλγάρων  

Νεκρή τριμελής οικογένεια Βουλγάρων  

0

Τρεις νεκροί είναι ο απολογισμός σφοδρής σύγκρουσης επιβατικής αμαξοστοιχίας του ΟΣΕ με μικρό αυτοκίνητο- τύπου βαν- σε ισόπεδη σιδηροδρομική διάβαση, κοντά στη θέση Φύλακας Ροδόπης.

Το δυστύχημα συνέβη στις 9.30 το πρωί, όταν το μικρό αυτοκίνητο, που διέσχιζε την φυλασσόμενη διάβαση, παρασύρθηκε από την διερχόμενη αμαξοστοιχία 613 Intercity, που με 58 επιβάτες εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολης – Θεσσαλονίκης.

Τριμελής οικογένεια Βουλγάρων νεκρή

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και το τρένο παράσυρε το αυτοκίνητο, σε απόσταση περίπου 250 μέτρων από την διάβαση, μετατρέποντάς το σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Από τα συντρίμμια του Ι.Χ. νεκροί ανασύρθηκαν ανδρόγυνο Βούλγαρων, ηλικιών περίπου 40 – 45 ετών και το 14χρονο κοριτσάκι τους.

Από το τρένο, από το οποίο εκτροχιάστηκε μόνο το πρώτο βαγόνι, δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματισμός.

Η ισόπεδη διάβαση, όπου συνέβη το δυστύχημα, ήταν φυλασσόμενη με δίφρακτα, υπήρχε ορατότητα και είναι άγνωστο- μέχρι στιγμής- γιατί ο οδηγός του Ι.Χ. παραβίασε την προτεραιότητα της ταχείας αμαξοστοιχίας.

Στο σημείο βρέθηκαν συνεργεία του ΟΣΕ από την Αλεξανδρούπολη, προκειμένου να αποκαταστήσουν την κυκλοφορία, ενώ οι 58 επιβάτες του τρένου επιβιβάστηκαν σε λεωφορεία για να μεταφερθούν στον προορισμό τους.

Ο οδηγός της αμαξοστοιχίας συνελήφθη και κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης, που διεξάγει και την προανάκριση, ενώ τα τρία πτώματα, που είχαν διαμελιστεί, μεταφέρθηκαν για νεκροτομή στο Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2009
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Θα προσληφθούν 8 εργάτες με δίμηνη σύμβαση από το δήμο Ξάνθης

Η Δημοτική Επιχε^…