Μελωδική ερωτική συμφωνία!

0

Άμεσος και απλός στην επικοινωνία του με το κοινό αλλά και μελωδικός, αισθαντικός και ερωτικός ερμηνεύοντας παλιά και νέα τραγούδια του που έχουν έντονο το συναισθηματικό στοιχείο ήταν ο Αντώνης Ρέμος στην συναυλία του στην Ξάνθη την Τετάρτη 29 Ιουλίου.

Ο Θεσσαλονικιός καλλιτέχνες που μεσουρανεί χρόνια τώρα στο καλλιτεχνικό στερέωμα και έχει στο ενεργητικό του πολλές επιτυχίες και συνεργασίες με αξιόλογους στιχουργούς, μουσικούς και καλλιτέχνες βγήκε στη σκηνή με την άνεση που τον διακρίνει και δημιούργησε ένα κλίμα οικειότητας με το κοινό, έχοντας ως συνδετικό κρίκο το στίχο, τη μελωδία και την ερμηνεία του. Ξαναθυμήθηκε την πολύ πετυχημένη συναυλία του στην Ξάνθη πριν δύο χρόνια αλλά και τα …καρδιοχτύπια του στο γήπεδο με την αναμέτρηση SCODA Ξάνθης – Ηρακλή που ως γνωστόν είναι πρόεδρος! Κάλεσε το κοινό να τραγουδήσει μαζί του, να συναισθανθεί τη δύναμη της μουσικής, να χορέψει, να εκφραστεί. Και το ξανθιώτικο κοινό περίπου 3000 ατόμων απ’ όλες τις ηλικίες ανταποκρίθηκε θετικά.  

Ο Αντώνης Ρέμος τραγούδησε νέα και παλιά τραγούδια του όπως από τη συνεργασία του με τον Γιώργο Θεοφάνους με τα οποία έγινε ευρύτερα γνωστός  : «Έλα να με τελειώσεις μόνο εσύ μπορείς…», «Με την πόρτα ανοιχτή» «Έχω εσένα»,  «Μέχρι το τέλος του κόσμου», «Έτσι ξαφνικά», αλλά και νέες του επιτυχίες όπως:«Μόνο μη μου πεις πως μ’ αγαπάς», «Μόνος μου», «Που να πήγε τόση αγάπη», 

Ιδιαίτερα θετική εντύπωση έκανε το νεανικό συγκρότημα Emigre που προηγήθηκε στη σκηνή του Αντώνη Ρέμου και ξεσήκωσε με τα τραγούδια του ιδιαίτερα το νεανικό κοινό που είχε κατακλύσει το χώρο μπροστά στη σκηνή.

Η μικρή Ελένη κάθεται και…παίζει μπαγλαμά!

Επίσης την παράσταση έκλεψε η μικρή Ελένη, το 9χρονο Ξανθιωτάκι που πήρε μέρος στην εκπομπή «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και πήρε πολύ καλές κριτικές. Ο Αντώνης Ρέμος την έφερε στη σκηνή και εκείνη έπαιξε μπαγλαμά και τραγούδησε δύο ρεμπέτικα τραγούδια. Ο Αντώνης Ρέμος υποκλίθηκε στο ταλέντο της και το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Για ακόμη μια φορά ο Αντώνης Ρέμος πρόσφερε στο Ξανθιώτικο κοινό μια όμορφη μελωδική βραδιά!

 

Μαριάννα Ξανθοπούλου

marianaxan@yahoo.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2009
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Πολλών λογιών φαγιά όλα …πατάτες!»

Με το που άρχισε ν&#…