Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2009 Με ψητά, κρασί και μουσική περιμένουν τον Νέο Χρόνο οι ξανθιώτες!

Με ψητά, κρασί και μουσική περιμένουν τον Νέο Χρόνο οι ξανθιώτες!

0

Για δεύτερη χρονιά πραγματοποιήθηκε από το Κ.Α.Π.Η. Ξάνθης η διοργάνωση γλεντιού, με ψητά, άφθονο κρασί, ζωντανή μουσική και χορό, για την υποδοχή του Νέου Χρόνου.
Το «Ε» βρέθηκε στην εκδήλωση του Κ.Α.Π.Η. Ξάνθης και μίλησε με τον πρόεδρό του, κ. Γιώργο Παπασταματίου, ο οποίος δήλωσε τα εξής: «Κατ’ αρχήν θέλω να ευχηθώ Χρόνια Πολλά και ευλογημένα σε όλα τα μέλη του Κ.Α.Π.Η. Ξάνθης και σε όλους τους συμπολίτες και συνδημότες μας. Θέλω επίσης να ευχηθώ το 2009 να είναι μία χρονιά που θα χαρίσει προσωπική και οικογενειακή ευτυχία στον καθένα. Το 2008 για το Κ.Α.Π.Η. μας ήταν μία πολύ επιτυχημένη χρονιά, με πολλές εκδηλώσεις που στέφθηκαν με επιτυχία. Η πολύ καλή αυτή πορεία του Κ.Α.Π.Η. οφείλεται στον δυναμισμό που παρουσιάζουν τα ίδια τα μέλη μας. Επίσης πρέπει να πω ότι στόχος της παρούσας Διοίκησης είναι να θεσπιστούν κάποιες εκδηλώσεις, οι οποίες και μετά το πέρας της θητείας αυτής της Διοίκησης θα συνεχιστούν και θα επαναλαμβάνονται κάθε χρόνο. Μέχρι τώρα θεσπίσαμε την «Ομάδα Εργασίας», την οποία όλοι είδαμε σε κινήσεις δενδροφύτευσης αλλά και καθαριότητας, επίσης το πρώτο Σάββατο πριν τα Χριστούγεννα κάναμε αρτοκλασία και μνημόσυνο και εκκλησιαστήκαμε όλοι μαζί στους Αγ. Δώδεκα Αποστόλους, όπου να σημειώσω έψαλλε η βυζαντινή χορωδία του Κ.Α.Π.Η. μας και ιερούργησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων, και βλέπετε επίσης, κάθε 31η Δεκεμβρίου, φέτος είναι η δεύτερη φορά που επαναλαμβάνεται, ουσιαστικά θεσμοθετήθηκε και αυτή η εκδήλωση για να μείνει για πάντα, όπου αποχαιρετούμε το 2008, μεταξύ κρασιού, φαγητού, μουσικής και χορού για να ευχηθούμε και του χρόνου να είμαστε όλοι μαζί πάλι εδώ και το 2009 να πάει για το Κ.Α.Π.Η. μας ακόμη καλύτερα».
Όμως δεν ήταν μόνο το Κ.Α.Π.Η. Ξάνθης που αποχαιρετά το 2008 με γλέντι και διασκέδαση. Την παράδοση τίμησε και το Υπεραστικό Κ.Τ.Ε.Λ. του Νομού Ξάνθης, στον αύλιο χώρο του οποίου στήθηκαν σε χρόνο μηδέν τρπέζια, καρέκλες και ψησταριές, όπου τα μέλη του, οδηγοί, περαστικοί αλλά και ταξιδιώτες, δοκίμασαν τους μεζέδες που ετοιμάστηκαν και με τα ποτήρια στο χέρι ευχήθηκαν για το Νέο Έτος που έρχεται, αποχαιρετώντας παράλληλα και τον παλιό χρόνο που μας αφήνει σιγά σιγά. Όμως και στους δρόμους, σε καταστήματα αλλά και σε χώρους εργασίας οι ξανθιώτες άναψαν ψησταριές, άνοιξαν μπουκάλια με κρασί και τσίπουρο και με συνοδεία μουσικής τσούγκρισαν τα ποτήρια τους, αποχαιρετώντας έτσι με χαμόγελο το 2008, ευχόμενοι για ένα καλύτερο Νέο Χρόνο.

Γιώργος Συληγαρδάκης
syligardakisg@yahoo.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2009
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χωρίς πρόβλεψη για Ιατρείο Διακοπής Καπνίσματος το Γ.Ν.Ξ.

Με την αφορμή της &#…