Οριστικά στην Ξάνθη οι «Σκορπιοί»

0

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει υπάρξει ανάμεσα στους ξανθιώτες (και όχι μόνο) φίλους της μουσικής ροκ και του παγκοσμίου φήμης γερμανικού συγκροτήματος «Scorpions», αναφορικά με την συναυλία των τελευταίων, η οποία οριστικοποιήθηκε τελικά να πραγματοποιηθεί στην πόλη μας την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009, στο γήπεδο του Α.Ο.Ξ.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης του Δήμου Ξάνθης, κ. Μανόλη Φανουράκη, «αναμένεται από μέρα σε μέρα να παραδοθούν στην Δ.Ε.Α.Ξ. τα εισιτήρια της συναυλίας, τα οποία θα τιμώνται για την μεν κερκίδα στα 30 και 35 ευρώ έκαστο, ενώ για την αρένα στα 30 ευρώ, ενώ υπολογίζεται ότι ο συνολικός τους αριθμός θα ξεπερνά τις δεκαπέντε χιλιάδες». Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται τόσο από τα γραφεία της Δ.Ε.Α.Ξ., στην Πλατείας Ματσίνι 1, στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης, όσο και από χώρο ο οποίος έχει παραχωρηθεί τόσο για τον λόγο αυτό όσο και για τις υπόλοιπες εκδηλώσεις των Γιορτών Παλιάς Πόλης, επί της οδού Βασ. Κωνσταντίνου (ανάμεσα στα πρώην Goody’s και την «Pizza Paolo»), ο οποίος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο στάδιο της διαμόρφωσής του, ώστε να λειτουργήσει από την επόμενη εβδομάδα, οπότε αναμένεται να ξεκινήσει και η διάθεση των εισιτηρίων της συγκεκριμένης συναυλίας.
Πάντως για τους «ανυπόμονους» που θέλουν να παρακολουθήσουν οπωσδήποτε αυτό το, ομολογουμένως, δυνατό μουσικό γεγονός που δε θ’ αφήσει κανένα ασυγκίνητο και είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσει πόλο έλξης για όλη την Μακεδονία και την Θράκη, υπάρχουν και άλλες λύσεις. Αναφερόμαστε βέβαια στις ηλεκτρονικές και όχι μόνο παραγγελίες εισιτηρίων τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κάνουν τόσο μέσα από τις ιστοσελίδες www.ticketquest.gr και www.i-ticket.gr, όσο και μέσω των κατά τόπου γραφείων, σε όλη την χώρα, της «ACS courier».
Όσον αφορά την Ξάνθη, θα υπάρξει ακόμη μία δυνατότητα για όσους θέλουν να προμηθευτούν τα εισιτήρια της συγκεκριμένης συναυλίας, τα οποία αναμένεται βέβαια να γίνουν ανάρπαστα, από το δισκοπωλείο «studio Italos», ενώ περισσότερες πληροφορίες θα μπορούν όλοι να παίρνουν από τα τηλέφωνα 25410-73640 και 6944 572459.
Μιλώντας στο «Ε» ο κ. Φανουράκης σχετικά με τις λεπτομέρειες της συμφωνίας που υπογράφτηκε για την πραγματοποίηση της συναυλίας των «Σκορπιών» τόνισε χαρακτηριστικά ότι «δεν πρόκειται να υπάρξει καμία οικονομική επιβάρυνση για την Δ.Ε.Α.Ξ. και κατ’ επέκταση για τον Δήμο Ξάνθης. η συμφωνία μάλιστα προβλέπει πως εάν τα εισιτήρια που θα διατεθούν ξεπεράσουν τις 15.000, θα υπάρξει για τον Δήμο και οικονομικό όφελος. Δεν θα πρέπει επίσης να ξεχνάμε ότι στη συμφωνία έχει περιληφθεί και «πακέτο» 1.000 εισιτηρίων τα οποία θα ισχύσουν τόσο για την συγκεκριμένη συναυλία όσο και γι’ αυτή του Αντώνη Ρέμου που θα ακολουθήσει στις 29 Ιουλίου, με τιμή 45 ευρώ ανά εισιτήριο, η εξάντληση των οποίων υπολογίζουμε ότι θα αποφέρει επιπλέον 10.000 ευρώ στα ταμεία του Δήμου».
Αναφερόμενος τέλος και σε μία περισσότερο «πρακτική» πλευρά της συμφωνίας, ο κ. Φανουράκης διευκρίνισε ότι «η ανάθεση των κυλικείων που θα λειτουργήσουν στο χώρο της συναυλίας θα είναι, όπως προβλέπει και η συμφωνία, στην ευθύνη του Δήμου, ο οποίος θα διενεργήσει και τις σχετικές διαδικασίες για την παραχώρησή τους, οπότε οι ενδιαφερόμενοι θα είναι καλό να απευθύνονται πρώτα σε μας ώστε να τους καθοδηγήσουμε στις απαραίτητες διαδικασίες».

Γιώργος Συληγαρδάκης
syligardakisg@yahoo.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2009
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Ελλάδα στα χρόνια του «γύψου»

42 χρόνια συμπληρώ&#…