Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2009 «Κόκκινο πανί» για τον Πούλιο τα «45άρια έργα» και ο… συνήθης εργολάβος που τα παίρνει

«Κόκκινο πανί» για τον Πούλιο τα «45άρια έργα» και ο… συνήθης εργολάβος που τα παίρνει

0

Συνεδρίασε κανονικά η δημαρχιακή επιτροπή την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου στις 2 το μεσημέρι παρά την παραίτηση του προέδρου της κ. Στάμου Τριμίντζιου, με πρόεδρο τον κ. Φίλιππο Φιλίππου αφού και ο αντιπρόεδρος κ. Κρίτων Καλογερής ήταν εκτός νομού.

Τα θέματα στην ημερήσια διάταξη ήταν 20 συνολικά και αυτά τα οποία συζητήθηκαν ήταν τα εξής: Το 3ο θέμα που αφορούσε την προμήθεια δεξαμενής βυτίου το οποίο ήλθε εξ αναβολής λόγω της ένστασης του κ. Αγκόρτσα ο οποίος σε προηγούμενη συνεδρίαση αξιολόγησε ότι το ποσό των 32.000 ευρώ ήταν υπερβολικό. Η εισήγηση του προεδρείου ήταν να ακυρωθεί ο διαγωνισμός και να γίνει επαναπροκήρυξη προκειμένου να επιτευχθεί καλύτερη τιμή. Η πρόταση έγινε αποδεκτή και από την αντιπολίτευση.

«Κόκκινο πανί» για τον Πούλιο τα «45άρια έργα» και ο… συνήθης εργολάβος που τα παίρνει  

Το’ πε κι άλλες φορές στη Δημαρχιακή ο κ. Πούλιος για τα πολλά έργα των 45.000 ευρώ  που δίνονται με πρόχειρους διαγωνισμούς και τι γνώμη έχει γι’ αυτά και κυρίως όταν τα αναλαμβάνει ο ίδιος πάντα εργολάβος αλλά αυτή τη φορά και τα καταψήφισε και τον κατονόμασε και ζήτησε από την τεχνική υπηρεσία στοιχεία για το πόσα έργα έχει αναλάβει από το 2007 αφήνοντας ευθέως υπόνοιες ότι κάτι …μυρίζει άσχημα εδώ!

Επίσης με τη σύμφωνη γνώμη και συμβούλων της συμπολίτευσης όπως του κ. Φωτιάδη αποφασίστηκε να μην ψηφίζονται έργα με έκπτωση 4% όπως γινόταν και επί προεδρίας Τριμίντζιου.

Τέλος συζητήθηκε το θέμα που αφορούσε την χορήγηση άδειας εισόδου για 8 μήνες οχημάτων και μηχανημάτων στον πεζόδρομο της Γ. Σταύρου λόγω των έργων που γίνονται εκεί και αφού εκφράστηκαν ενστάσεις κυρίως από τον κ. Μελισσόπουλο αποφασίστηκε να δοθεί άδεια μόνο για 6 μήνες και ο εργολάβος να αποκαταστήσει τις ζημιές που θα προκληθούν στον πεζόδρομο.

 

Μαριάννα Ξανθοπούλου

marianaxan@yahoo.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2009
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Ναι θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές»!

Αναπτερώνονται ο…