Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2009 «Πολίτες για χορό, γλέντι και διασκέδαση»!

«Πολίτες για χορό, γλέντι και διασκέδαση»!

0

«Κάηκε το πελεκούδι»,  τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου το βράδυ,  στην ταβέρνα το «Λημέρι» στο Εύμοιρο όπου η δημοτική κίνηση «Πολίτες για την Ξάνθη» πραγματοποίησε εκδήλωση – συνεστίαση προσκαλώντας όλη την «οικογένεια» του ΣΥΝ στην αυτοδιοίκηση. Παλιοί και νέοι δημοτικοί σύμβουλοι όπως ο κ. Γούναρης, ο  κ. Χούχος αλλά και ο κ. Ανταμπούφης, πολιτευτές όπως ο κ. Μαλκότς και ο κ. Ζεϊμπέκ η κα Κεχαγιά  και Μπατζακίδου, ο γραμματέας της Ν.Ε. ΣΥΝ κ. Νίκος Καλιαμπάκας αλλά και δημοσιογράφοι από τα τοπικά ΜΜΕ συνέφαγαν, συνήπιαν, συνομίλησαν, συνγέλασαν και διασκέδασαν μέχρι αργά την νύχτα.

«Κάηκε το πελεκούδι» στο «Λημέρι»

Τσίπουρο και κρασί, νόστιμοι μεζέδες, καλή παρέα και καλή μουσική από το μουσικό σχήμα «Η παρέα των Δασκάλων»  και η διάθεση εκτοξεύτηκε στα ύψη! 

Μόνο κάποια στιγμή ο κ. Ανταμπούφης είπε λίγα λόγια γενικά για τη  δημοτική παράταξη «Πολίτες για την Ξάνθη»  στην οποία είναι επικεφαλής, τονίζοντας ότι έχει 12 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο δήμο και αναφέρθηκε στην εποχή Γούναρη και Χούχου. Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του στο δήμο της Ξάνθης και στη λειτουργία της δημοτικής αρχής. Είπε ότι ο δήμος Ξάνθης είχε τεράστια προβλήματα και την λειτουργία της δημοτική αρχής τη χαρακτηρίζει η ανοργανωσιά, οι προσωπικές πολιτικές και όλα αυτά έχουν αντανάκλαση στο δήμο. Μας ενδιαφέρει να φέρουμε το δήμο σ’ ένα επιπέδο ώστε να θεωρείται μέσα στους καλύτερους δήμους και όχι στους προβληματικούς όπως είναι τώρα».

Οι προβληματισμοί για το δήμο Ξάνθης παρέδωσαν τη θέση στο γλέντι και στο χορό όπου οι «Πολίτες για την Ξάνθη» απέδειξαν ότι είναι και «Πολίτες για χορό, γλέντι και διασκέδαση»!

 

Μαριάννα Ξανθοπούλου

marianaxan@yahoo.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2009
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Προσβολή στην μνήμη του Αλέξανδρου Μπαλτατζή οι όψιμοι ύμνοι από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ»

Αιχμηρή ήταν η απ …