Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2009 «Αλλαγή φρουράς» στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης

«Αλλαγή φρουράς» στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης

0

Αλλαγή φρουράς στην κορυφή της Αστυνομικής Διεύθυνσης, μετά από την απόφαση του Ανωτάτου Συμβουλίου Κρίσεων της Ελληνικής Αστυνομίας να θέσει σε αποστρατεία με τον βαθμό του ταξίαρχου ε.α. τον μέχρι σήμερα Αστυνομικό Διευθυντή Ξάνθης, κ. Παναγιώτη Μητσέλο. Στην θέση του κ. Μητσέλου τοποθετήθηκε, μετά τις κρίσεις που έγιναν στο Σώμα την Τρίτη 3 Μαρτίου 2009, ο «ιπτάμενος» κ. Κατσιμπέρης Ανδρέας, αφού ο τελευταίος μέχρι σήμερα υπηρετούσε στην Υπηρεσία Εναέριων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας. Στις ίδιες κρίσεις αποστρατεύτηκε ένα ακόμη ανώτατο στέλεχος της ΕΛ. ΑΣ. στην περιοχή μας. Ο λόγος για τον Γενικό Περιφερειακό Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κ. Χρήστο Νικολόπουλο, ο οποίος αποστρατεύτηκε μετά από τριάντα έξι χρόνια πραγματικής υπηρεσίας στο Σώμα, με τον βαθμό του αντιστράτηγου ε.α.
Στην ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε λόγω της αποχώρησής του από την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης αλλά και από το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, ο κ. Μητσέλος αναφέρει τα εξής:
«Με απόφαση του Συμβουλίου Κρίσεων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας αποστρατεύομαι με το βαθμό του ταξιάρχου (ε.α.), ως ευδοκίμως τερματίσας την πολυετή θητεία μου στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.
Αναχωρώντας με την αίσθηση ότι κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια για την εκπλήρωση των καθηκόντων μου, αισθάνομαι την βαθιά υποχρέωση να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου στους κατοίκους του Νομού Ξάνθης και δημότες της πόλεως, τις θρησκευτικές, στρατιωτικές, πολιτικές και λοιπές αρχές για την πολύτιμη αρωγή και συμβολή τους στην εκτέλεση της αποστολής μας.
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλο το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό και τους συνοριακούς φύλακες για τη συνεργασία που αναπτύξαμε κατά τα τελευταία δύο έτη και να τους ευχηθώ ατομικά και συνολικά, υγεία, καλή επιτυχία και επίτευξη στόχων.
Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσουν να προσφέρουν στην τοπική κοινωνία της Ξάνθης τις άοκνες υπηρεσίες τους για το καλό και την ευημερία της πόλης και την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας στους πολίτες.
Τέλος να ευχαριστήσω τα Μ. Μ. Ε. για τον αντικειμενικό και αποτελεσματικό τρόπο κάλυψης των αστυνομικών θεμάτων και για τη συμβολή τους στη βελτίωση της αμφίδρομης επικοινωνίας και σχέσης αστυνομίας και πολιτών».

Γιώργος Συληγαρδάκης
syligardakisg@yahoo.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2009
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

« Η μειονότητα είναι μία και μουσουλμανική»

Μετά την επίκλησ_…