«Είναι ψηφοδέλτιο νίκης»!

0

Το ΠΑΣΟΚ δημοσιοποίησε την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι τα ψηφοδέλτια με τους υποψηφίους βουλευτές με τους οποίου κατεβαίνει στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009. Οι υποψήφιοι ανακοινώθηκαν αλφαβητικά ανά νομό σε on line σύνδεση μέσα από την ιστοσελίδα του κόμματος (www.pasok.gr),     

μετά το πέρας της συνεδρίασης του Εθνικού συμβουλίου, όπου μίλησαν ο πρόεδρος του κόμματος κ. Γιώργος Παπανδρέου και ο γραμματέας κ. Γιάννης Ραγκούσης. Να σημειώσουμε ότι το ψηφοδέλτιο Επικρατείας αναμένεται να ανακοινωθεί τη Δευτέρα.

Ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης για τις 4 του Οκτώβρη 

Σγουρίδης – Μάντατζη – Ξυνίδης – Παπαδόπουλος – Οσμάνογλου

Αυτοί είναι οι πέντε «εκλεκτοί» του ΠΑΣΟΚ που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιό του στον νομό Ξάνθης

Όπως είναι φανερό αποκλείστηκαν οι: Γιώργος Χουλιάρας – Ευαγγελία Μιχαηλίδου και Παύλος Κουρτίδης.

Αμέσως μετά το «Ε» πήρε δηλώσεις από τους υποψηφίους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και τον γραμματέα της Ν.Ε. κ. Αχιλλέα Τσαρτσάρα.

Παναγώτης Σγουρίδης: «Είναι ψηφοδέλτιο νίκης για να’ ανέβει  ακόμη περισσότερο το ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη ώστε να βοηθήσουμε πανελλαδικά στην αυτοδυναμία του και να βγάλουμε τη χώρα απ’ το αδιέξοδο που την οδήγησε η Ν.Δ. Είμαστε σίγουροι για την νίκη! Είμαστε έτοιμοι ν’ ανασκουμπωθούμε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα για να επιλύσουμε τα προβλήματα του τόπου μας. Η αισιοδοξία που έχουμε για την επικείμενη νίκη συνοδεύεται από την υπευθυνότητα που μας διακρίνει».

Τσετίν Μάντατζη: «Είναι πολύ δυνατό ψηφοδέλτιο που θα φέρει την νίκη του ΠΑΣΟΚ στις 4 Οκτωβρίου. Εύχομαι καλή επιτυχία σ’ όλους τους υποψηφίους! Πιστεύω ότι θα δώσουμε όλοι μαζί ένα καθαρό αγώνα γιατί αυτό που μετράει είναι μια καθαρή νίκη του ΠΑΣΟΚ. Εκφράζω την ικανοποίησή μου που συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο και θα συνεχίσουμε την προσφορά στον νομό μας με μια αυτοδύναμη κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου. Ο κόσμος προσδοκά πολλά στο πρόσωπό του και η εμπιστοσύνη μας προς τον πρόεδρό μας είναι πλήρης. Πιστεύω ότι θα φανεί αντάξιος τόσο εκείνος όσο και οι υποψήφιοί του»

Τριαντάφυλλος Παπαδόπουλος: «Νιώθω ιδιαίτερη χαρά για την απόφαση του προέδρου να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ. Είναι μεγάλη τιμή για μένα και μεγάλη ευθύνη. Όλη η προσπάθεια θα είναι προς την κατεύθυνση της προσέγγισης και της συμπόρευσης με τους πολίτες του νομούς μας ώστε να φέρουμε την νίκη του ΠΑΣΟΚ».

Να σημειώσουμε ότι επιφυλλασσόμεθα για δηλώσεις του κ. Ξυνίδη και της κας Οσμάνογλου καθώς δεν στάθηκε εφικτό να επικοινωνήσουμε μαζί τους

Τσαρτσάρας: Είναι ψηφοδέλτιο νίκης

«Όπως είχε προαναγγέλλει το ΠΑΣΟΚ μετά από τις διαδικασίες που προηγήθηκαν ανακοίνωσε τα ψηφοδέλτια σ’ όλους τους νομούς της χώρας. Το ψηφοδέλτιο στην Ξάνθη είναι ψηφοδέλτιο νίκης, είναι ένα ψηφοδέλτιο που θα το στηρίξει ο λαός, θα το στηρίξουν οι αγρότες, οι εργαζόμενοι, οι μικρομεσαίοι. Εύχομαι σ’ όλους τους υποψηφίους: «Καλή επιτυχία» και «Καλό αγώνα» 

Εκτός νυμφώνος ο Γιώργος Χουλιάρας

Για μια ακόμη φορά …εκτός νυμφώνος ΠΑΣΟΚ βρίσκεται ο κ. Γιώργος Χουλιάρας ενώ για τρίτη φορά είναι στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ο κ. Παπαδόπουλος. Κληθείς από το «Ε» ο κ. Γιώργος Χουλιάρας να σχολιάσει την επιλογή των υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ δήλωσε: «Επιφυλάσσομαι να κάνω συνολική γραπτή δήλωση για την μη επιλογή μου , αφού σταθμίσω νηφάλια τα γεγονότα. Οι πολιτικοί μου φίλοι θα ενημερωθούν σχετικά»

 

Μαριάννα Ξανθοπούλου

marianaxan@yahoo.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2009
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Παράνομος 17χρονος Αλβανός μετέφερε 5 Πακιστανούς

Συνελήφθη 17χρονο …