Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2009 Συναυλία της συνθέτριας Ευανθίας Ρεμπούτσικα με την «Ορχήστρα του Δρόμου»

Συναυλία της συνθέτριας Ευανθίας Ρεμπούτσικα με την «Ορχήστρα του Δρόμου»

0

Η σπουδαία μας συνθέτρια Ευανθία Ρεμπούτσικα θα δώσει σήμερα στις 20:30 στην Πλατεία Μητροπόλεως, συναυλία με την «Ορχήστρα του Δρόμου». Μαζί της η Έλλη Πασπαλά, η Ντικέκ Κοτς και ο συνθέτης Παναγιώτης Καλαντζόπουλος.

Ορχηστρικά, βαλς χρωματισμένα με χάλκινα, ηλεκτρικές κιθάρες, βιολί και κανονάκι, ανέκδοτα τραγούδια αλλά και γνωστές μελωδίες τους που σημάδεψαν τη ζωή μας παρουσιάζουν η Ευανθία Ρεμπούτσικα, ο Αντώνης Καλατζόπουλος μαζί με την Έλλη Πασπαλά, την Ντιλέκ Κοτς και την «Ορχήστρα του Δρόμου».

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα και ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος, δύο από τους σημαντικότερους σύγχρονους συνθέτες, παρουσιάζουν μαζί τις μουσικές τους από το χώρο του κινηματογράφου και του τραγουδιού, με την σαγηνευτική φωνή της Έλλης Πασπαλά. Συμμετέχει η Dilek Kots από την Τουρκία, γνωστή από την σαγηνευτική ερμηνεία της στο soundtrack της ταινίας «Πολίτικη Κουζίνα» της Ευανθίας Ρεμπούτσικα αλλά και από συνεργασίες της με σημαντικά ονόματα της παραδοσιακής και έντεχνης μουσικής.

Μαζί τους μία από τις καλύτερες μπάντες στην Ελλάδα η «Ορχήστρα του Δρόμου» με την νέα της αποκάλυψη και νεότερη στρατολόγηση της Ματούλα Ζαμάνη.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2009
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Ναι θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές»!

Αναπτερώνονται ο…