«ΓΙΟΡΤΕΣ ΝΕΣΤΟΣ 2009»

0

Η Νομαρχία Ξάνθης δια της Εταιρίας Τουριστικής Προβολής Νομού Ξάνθης διοργανώνουν για 11η συνεχή χρονιά τις «ΓΙΟΡΤΕΣ ΝΕΣΤΟΣ 2009» στα Στενά του Νέστου, στη Γαλάνη Ξάνθης, από τις 20,21,22 και 23 Αυγούστου.

ΓΙΟΡΤΕΣ ΝΕΣΤΟΣ 2009, Γιορτές της φύσης και του ποταμού. Ένα μοναδικό φεστιβάλ με πλούσιες υπαίθριες δραστηριότητες και πολιτιστικά δρώμενα. Ένα τετραήμερο δράσης και περιπέτειας , αλλά και ταύτισης με την φύση και το περιβάλλον.

Ο ποταμός Νέστος που είναι πηγή ζωής για την Θράκη φιλοξενεί αυτό το μοναδικό φεστιβάλ και μας δίνει την δυνατότητα να γνωρίσουμε τα Στενά του, περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλους, να δραστηριοποιηθούμε σε υπαίθριες περιβαλλοντικές και αθλητικές δράσεις και να απολαύσουμε πλούσια πολιτιστικά δρώμενα.

Και είναι πράγματι ιδιαίτερο και μοναδικό αυτό το φεστιβάλ γιατί μας δίνει την δυνατότητα να ζήσουμε στη φύση, να την βιώσουμε, να ταυτιστούμε με αυτή, να την αγαπήσουμε, να ευαισθητοποιηθούμε και να ενισχύσουμε την περιβαλλοντική μας συνείδηση.

Ο Νέστος ποταμός μας καλεί, στο δικό του φεστιβάλ, στις «ΓΙΟΡΤΕΣ ΝΕΣΤΟΣ 2009», σ’ ένα τετραήμερο ξεγνοιασιάς και ξεκούρασης, δράσης και απόλαυσης. Αξίζει να το ζήσουμε!

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2009
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συγκέντρωσαν διάφορα είδη για τον Παλαιστινιακό λαό

Τα σχολεία της Γλ …