«Αμφισβητώ το 18% του ΠΑΣΟΚ»

0

«Καλή γενικά», χαρακτήρισε την εικόνα της Νέας Δημοκρατίας στο νομό ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Στέλιος Μωραϊτης παρότι πρόσθεσε: «προβλήματα πάντα υπάρχουν…»! Κληθείς από το «Ε» να καταθέσει την άποψή του για τους ισχυρισμούς του ΠΑΣΟΚ ότι βάσει πανελλαδικής δημοσκόπησης αυτό προηγείται στην Ξάνθη κατά 18% αυξάνοντας σε 2% τη διαφορά του από τις ευρωεκλογές έναντι της Ν.Δ., ο κ. Μωραϊτης δήλωσε ότι αμφισβητεί την εγκυρότητά της καθώς δεν δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία της δημοσκόπησης και κάλεσε το ΠΑΣΟΚ να αποδείξει των λόγων του το αληθές!

Όλα πάνε καλά…

Με «σεμνότητα και ταπεινότητα» ο κ. Μωράϊτης μίλησε για την εικόνα της κυβέρνησης στο νομό αλλά και για τη  ΝΟΔΕ Ξάνθης τονίζοντας ότι όλα πάνε καλά, και ότι δεν υπάρχουν προβλήματα στη λειτουργία της ΝΟΔΕ.  Προς επίρρωσιν δε των ισχυρισμών του σημείωσε ότι υπάρχουν θετικές εξελίξεις για τον νομό που καταδεικνύουν ότι η κυβέρνηση υλοποιεί τις δεσμεύσεις της και ως προς τούτο αναφέρθηκε στην εξαγγελία του ειδικού προγράμματος για τους απολυμένους της «Φωνής της Αμερικής» από την υφυπουργό κα Καλαντζάκου, ενώ για τη λειτουργία της ΝΟΔΕ ότι αυτή είναι …ανέφελη.

Ουδείς λόγος για ψηφοδέλτια και εκλογές

Αναφορικά με το αν υπάρχει εκλογική ετοιμότητα ανάλογη μ’ αυτή που δηλώνει το ΠΑΣΟΚ ο κ. Μωραϊτης δήλωσε ότι πάντα υπάρχει στα κόμματα ετοιμότητα όχι όμως σε βαθμό που να τη δικαιολογεί το πολιτικό σκηνικό. Επίσης δήλωσε ότι ουδείς λόγος γίνεται για ψηφοδέλτια και υποψηφίους και διέψευσε οτιδήποτε σχετικό για υποψηφιότητα του Αχμετζίκ Ριτβάν σε ψηφοδέλτιο των εθνικών εκλογών, αφήνοντας την εντύπωση ότι για τη Νέα Δημοκρατία και τη ΝΟΔΕ οι εκλογές απέχουν έως και μέχρι το… τέλος της τετραετίας που θα ήταν για τον κ. Μωραϊτη και το επιθυμητό.

Τέλος όσον αφορά φήμες που φέρουν τα …απόνερα της υπόθεσης του εμπορικού κέντρου της ΑΘΩΝΙΚΗΣ  – θέμα στο οποίο ο ίδιος πρωτοστάτησε – να επηρεάζουν τους συσχετισμούς δυνάμεων, να διχάζουν ή να δημιουργούν ένα νέο πολιτικό σκηνικό στο νομό, ο κ. Μωραϊτης ήταν απόλυτα αρνητικός σημειώνοντας ότι αυτό το θέμα έληξε και ότι οι απόψεις όλων ήταν σεβαστές.

 

Μαριάννα Ξανθοπούλου

marianaxan@yahoo.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2009
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εκδήλωση για την Τρίτη Ηλικία με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα προς τιμήν τους

Ο Δήμος Ξάνθης συ …