Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2009 Έκοψε την πίτα της η Διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου

Έκοψε την πίτα της η Διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου

0

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτά τους έκοψαν οι εργαζόμενοι και η Αντιδήμαρχος Πρασίνου, κα Σοφία Καραγιαννίδου, την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009, στις 13:30, στην αίθουσα του κεντρικού Κ.Α.Π.Η. Ξάνθης, στην οδό Καπνεργατών 1.
Την κοπή της πίτας ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου, κ. Παντελεήμων, ενώ σε αυτήν παρέστη και ο Δήμαρχος Ξάνθης, κ. Μιχάλης Στυλιανίδης.
Στον χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης, δεν παρέλειψε να εξάρει το έργο της Αντιδημαρχίας Πρασίνου, τόσο αναφορικά με τον καλλωπισμό της πόλης μας όσο και σε σχέση με την διατήρηση της καθαριότητας σε αυτή. Τόνισε βέβαια ότι είναι ζήτημα και ευθύνη όλων των πολιτών η διατήρηση της καθαριότητας στην πόλη, αλλά επαίνεσε παράλληλα τις προσπάθειες όλων των εργαζομένων της Αντιδημαρχίας Πρασίνου για τον σκοπό αυτό. Ιδιαίτερη μνεία έκανε ο Σεβασμιώτατος, τέλος, και σε κάποιους από τους εργαζόμενους οι οποίοι είναι πρώην μαθητές του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης και τους οποίους, όπως δήλωσε θεωρεί ως πραγματικά «δικά του παιδιά», ενώ ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους για την βοήθειά τους στην αναμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του Ι. Ν. Αγ. Βλασίου.
Με την σειρά του ο Δήμαρχος Ξάνθης, κ. Μ. Στυλιανίδης, συνεχάρη την Αντιδήμαρχο, κ. Καραγιαννίδου, για την οργάνωση της κοπής, ευχαρίστησε τον Σεβασμιότατο για την παρουσία του, ενώ εξέφρασε την εκτίμησή του προς τους εργαζόμενους, αναγνωρίζοντας το έργο που προσφέρουν. «Έχουμε αρκετό πράσινο στην πόλη μας και αν είχαμε και την συνεργασία των συμπολιτών μας στο θέμα της καθαριότητας, με τις προσπάθειες που καταβάλλετε και εσείς, θα είχαμε μία πόλη υποδειγματική. Με τις δικές σας προσπάθειες, τόσο το τεράστιο περιαστικό δάσος, όσο και οι αρκετοί χώροι πρασίνου που υπάρχουν μέσα στην πόλη, έχουν ευπρεπιστεί και αυτό το αναγνωρίζουν όλοι. Με την κα Καραγιαννίδου κάνουμε ένα καινούριο ξεκίνημα με σκοπό να προστατεύσουμε το περιβάλλον, με δύο συνισταμένες σε αυτή την προσπάθεια: το πράσινο και την καθαριότητα», ανέφερε ο κ. Στυλιανίδης, ολοκληρώνοντας τον χαιρετισμό του.
Η κα Καραγιαννίδου, τέλος, αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ξάνθης για την εμπιστοσύνη που της έδειξε με την ανάθεση σε αυτή της Αντιδημαρχίας πρασίνου, τόνισε το ιδιαίτερο και προσωπικό ενδιαφέρον που έχει για την ίδια το αντικείμενο του έργου που έχει μπροστά της. «Εμάς μας ενδιαφέρει το αστικό πράσινο, τα πάρκα, οι ανοικτοί χώροι, τα σχολεία και τα δασύλλια. Όμως αυτό είναι και μία υπόθεση όλων μας, γι’ αυτό και θέλουμε δίπλα μας τόσο τους πολίτες όσο και τις υπηρεσίες του Δήμου για να μπορέσουμε να επιτελέσουμε το έργο μας». Κλείνοντας τον χαιρετισμό της η κα Καραγιαννίδου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον Αντιδήμαρχο Ξάνθης και πρόεδρο του Κ.Α.Π.Η., κ. Γ. Παπασταματίου, για την παραχώρηση από πλευράς του της αίθουσας του Κ.Α.Π.Η. για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Γιώργος Συληγαρδάκης
syligardakisg@yahoo.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2009
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

« Η μειονότητα είναι μία και μουσουλμανική»

Μετά την επίκλησ_…