Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2009 Εκλογικός πυρετός στο κέντρο της Πόλης

Εκλογικός πυρετός στο κέντρο της Πόλης

0

Σε εκλογικό πυρετό το κέντρο της πόλης με τα προεκλογικά στέκια κομμάτων και υποψηφίων να προσπαθούν να είναι σε ετοιμότητα το συντομότερο, ώστε να ανοίξουν τις πόρτες τους σε φίλους και οπαδούς. Το εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας θα λειτουργεί από σήμερα και θα βρίσκεται στην Ηρώων (απέναντι από τα παλιά ΚΤΕΛ), ενώ του ΠΑΣΟΚ είναι ανοιχτό από την προηγούμενη εβδομάδα και βρίσκεται στη Βασιλέως Κωνσταντίνου, δίπλα στην πίτσα ‘πάολο’. ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΟΣ θα χρησιμοποιήσουν τα γραφεία των κομμάτων τους ως εκλογικά κέντρα για να συντονίσουν τον αγώνα τους, ενώ το ΚΚΕ έστησε περίπτερο στην πλατεία Ελευθερίας και ο ΣΥΡΙΖΑ προγραμματίζει να βάλει πάγκους στο κέντρο της πόλης προς ενημέρωση και συζήτηση με τους ξανθιώτες.

Και οι υποψήφιοι τρέχουν…

Στο ΠΑΣΟΚ Σγουρίδης, Ξυνίδης, Παπαδόπουλος είναι έτοιμοι, ενώ δε στάθηκε δυνατό να ‘εντοπίσουμε’ το στέκι που προγραμματίζει να στήσει η κ. Οσμάνογλου. Έτοιμος και ο Τσετίν Μάντατζη που μάλλον θα χρησιμοποιήσει το γραφείο του στην οδό Πλάτωνος ως εκλογικό κέντρο. Στη ΝΔ τα εκλογικά τους κέντρα έχουν στήσει Κοντός, Σταματιάδης και Ανδρέου, ενώ Μπουδούρ και Ζεϊμπέκ θα ανοίξουν τα δικά τους κέντρα εντός της εβδομάδας στην Παναγή Τσαλδάρη.

Με σύνθημα: «όχι λεφτά για προεκλογικό αγώνα» ή λόγω έλλειψης οικονομικής δυνατότητας, οι υποψήφιοι των ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΟΣ θα κάνουν πολιτικό διάλογο εντός των γραφείων των κομμάτων τους και στους δρόμους της πόλης.

Διάσπαρτα στο κέντρο, από την Παλιά Πόλη έως την πλατεία Ελευθερίας και από τα Δικαστήρια έως την Θερμοπυλών, κόμματα και υποψήφιοι τρέχουν, ώστε να ‘χτίσουν’ και να προμηθεύσουν με τα απαραίτητα τα εκλογικά τους κέντρα μιας και η μεγάλη μέρα πλησιάζει ‘απειλητικά’.

Το «Ε» περιπλανήθηκε στα γραφεία κομμάτων και υποψηφίων και μεταφέρει στους αναγνώστες του την προεκλογική ατμόσφαιρα μέσα από γραφεία, αφίσες, ενημερωτικά φυλλάδια και πολιτικά πηγαδάκια…

 

Ελένη Διαφωνίδου

elenidfn@yahoo.com

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2009
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ο Γ. Μανιάτης στην Ξάνθη για την Πράσινη Ανάπτυξη

Στο Nομό Ξάνθης θα &…